Специален екип в МВР работи денонощно по разследването за убийството

...
Специален екип в МВР работи денонощно по разследването за убийството
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР: По убийството на Нотаруса се работи денонощно

Специален екип в Министерство на вътрешните работи работи непрекъснато по следствието за убийството на Мартин Божанов с прякор Нотариуса. Това съобщи във Варна основният секретар на вътрешното министерство основен комисар Живко Коцев. Той означи, че този случай е предизвикателство за Министерство на вътрешните работи и страната.

" Убития е главният индивид, към който се движи цялото следствие - оперативно-издирвателни мероприятия, процесуални дейности. Всички тези условия ще бъдат изяснени - от статута му на жител, по какъв начин се е развивал във времето, в случай че щете - като възпитаник, като боец. Всички процеси ще бъдат изяснени ", съобщи той.

Във Варна основният секретар на Министерство на вътрешните работи участва на доклада на варненската полиция за предходната година. Главен комисар Коцев означи намаляването на записаните закононарушения в района и увеличената разкриваемост.

Има сериозен растеж на закононарушенията, осъществени в изискванията на домашно принуждение през предходната година. Регистрираните престъплния са със 150 % поовече от миналата година, като по този индикатор Варненска област не прави изключение от страната. Отчетени са и по-голям брой издадени ограничения за отбрана, както и ограничаващи заповеди.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР