Спектакълът Когато няма апетит за череши“ ще има своята втора

...
Спектакълът Когато няма апетит за череши“ ще има своята втора
Коментари Харесай

Започва летният сезон на Театър-лаборатория "Алма Алтер"

Спектакълът „ Когато няма вкус за череши “ ще има своята втора премиера на 11 май на сцената на Театър-лаборатория " Алма Алтер " от 19.30 часа.
Представлението е по мюзикъла на Ангешка Ошецка, режисурата е на Николай Георгиев, а основните настоящи лица са Георги Арсов, Валерия Димитрова и Петя Йосифова-Хънкинс.

В темп, музика и тишината сред персонажите, която разкрива светове за публиката сюжетът на постановката се приближава до една от главните тематики в Covid-кризата - за избора да бъдем или да не бъдем до околните си хора, за това да преоткрием себе си и останалите посредством изолирането във вътрешността и на открито към себе си, споделя Петя Йосифова-Хънкинс.
" Едно зрелище, което е предизвикателство, освен тъй като е изпълнено с песни, музика, само че тъй като слага светлина върху тематиката за реконструиране на връзките с хората, доста надълбоко, доста недоизказано, каквато е и авторката на текста.

Актьорите би трябвало да овладеят времето, което минава сред нас и се настанява недоизказаното, премълчаното. Това е огромното предизвикателство за актьорите в това зрелище ", разяснява Петя Йосифова-Хънкинс.

Новият сезон на Алма Алтер стартира на лятната сцена в двора на СУ " Св. Климент Охридски " още тази седмица, в неделя с представлението " Джипси Ад ".

" Това е моят моноспектакъл. Самото заглавие отблъсква хората от време на време, само че това е зрелище за желанието да бъдеш различен, за болката да бъдеш различен, за щението и фантазията да бъдеш част от другите. Музиката е онлайн от Константин Кучев и Георги Арсов ”, добавя Петя Йосифова-Хънкинс.

Още за програмата на театър- лаборатория " Алма Алтер ", чуйте в изявлението на Ангелина Грозева с Петя Йосифова-Хънкинс.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР