Спечелилият промоция за Втора лига през този сезон – Кариана

...
Спечелилият промоция за Втора лига през този сезон – Кариана
Коментари Харесай

Царско село изхвърча безславно за Купата на България

Спечелилият промоция за Втора лига през този сезон – Кариана Ерден, се поздрави с огромен триумф в първия 1/16-финален мач от Купата на България. Ерденци одобриха елитния другояче Царско село на своя стадион и го победиха с безапелационното 3:0 пред стотици фенове.

Резултатът бе открит след по-малко от 400 секунди игра, когато Стоян Предев даде превес на домакините. Ангел Бастунов удвои актива на своите в 31-ата, с цел да може Цветелин Тодоров в 73-ата минута да подпечата триумфа за отбора на Веселин Великов.

Тимът на Кариана несъмнено бе по-класният в срещата и напълно справедливо си обезпечи място на осминафиналите. Безспорен факт е, че много от опитните играчи за Царско село бяха отвън титулярния състав, като братята Миневи също бяха отвън състава.

Стоян Предеве бе открит отлично наоколо до вратата на „ царете” и с глава откри резултата. Нападателят Бастунов удвои резултата след удар от междинна отдалеченост, а влезлият като запаса Цветомир Тодоров приключи скоростно нахлуване на карианци, с цел да е несъмнено продължаването им напред в конкуренцията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР