Спечелихме второ място в Купата на героите“, но за мен

...
Спечелихме второ място в Купата на героите“, но за мен
Коментари Харесай

Анестина Левенова от клуб "Делфините": И в бъдеще ще се отдам на доброволчеството



" Спечелихме второ място в „ Купата на героите “ , само че за мен това си е 100 - процентова победа, тъй като през миналата година ние от клуб „ Делфините “ дадохме сърце и душа за идеите и това демонстрира, че нашите старания са в действителност видяни и оценени “, сподели в „ Преди всички “ Анестина Левенова, ученичка в 11 клас, до неотдавна президент на клуб " Делфините " във Варна за премията на доброволческото състезание  - “Купата на героите ".

Това е самодейност на платформата за дарителство – - мрежа от доброволчески училищен клубове в страната, които провеждат разнообразни задачи в помощ на уязвими групи и хора в потребност.

„ Не мога да кажа, че през предходната година пандемията ни е попречила да организираме задачите си, няколко наши отличителни акции са коледната -  за Центъра  „ Живот под дъгата “ за деца от аутистичния набор, както и за SOS фамилии в риск във Варна, това е спешен център за жертви на трафик на хора и домашно принуждение, имахме и много по-малки акции, само че не по-маловажни, всяка беше значима сама за себе си “, описа още пред БНР Левенова.

" Определено в проектите ми за бъдещето централно място ще продължи да заема доброволчеството , другояче ще аплайвам " Руска лингвистика с педагогика ".

Няма да не помни в никакъв случай благодарността на педагозите от Центъра за деца с аутизъм , тъй като там има и деца, изоставени от родителите си или се отглеждат единствено от единия родител, или от баба си, това са комплицирани случаи. А ние успяхме посредством нашето подаяние центърът да стане дневен, а освен почасов. Така променихме живота освен на децата, само че и на техните родители ", счита младата доброволка, запалила се по идеята от своя брат, водач на екип в БМЧК във Варна:

" Това беше пламъкът, който се възпламени в мен ", обобощи Левенова.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР