Спечелих журито в MasterChef с истинското си аз. Това заяви

...
Спечелих журито в MasterChef с истинското си аз. Това заяви
Коментари Харесай

Победителката в MasterChef Радка Булман: Бъдете борбени, мечтите се сбъдват

Спечелих журито в MasterChef с същинското си аз. Това съобщи победителката в кулинарното риалити Радка Булман в ефира на БТВ.

„ Мечтата ми от дребна беше да стана готвач от дребна или да имам магазин”, показа известната кулинарка.

„ Искам да благодаря на всички, които са ме подкрепяли”, сподели Радка и показа, че всеки, който срещне желае да я поздрави и д я допре.

„ Не демонстрирах всичко от себе си в шоуто, тъй като когато се притесня, елементарно блокирам”, разкри победителката в MasterChef. Радка Булман впечатли всички със своя позитивизъм, макар че е е претърпяла доста компликации.

„ Можех да бъда начумерена, само че желаех това дете да израсне в някаква среда и да бъде в щастливо”, споделя Радка. Нейният наследник е тръгнал по нейните стъпки и също е станал готвач, само че макар че той доста обича да готви, тя счита, че силата му е да бъде сред хората и има бъдеще като началник на ресторант.

След финала на MasterChef Радка съобщи, че или ще се върне в Австрия, откъдето е брачният партньор ѝ, и ще отвори ресторант там, или ще остане в България, където ще открие свое заведение във Варна. „ Не желая да върша неточности. Все още го премислям. Искам да си дам време да реша”, показа Радка и добави, че множеството ѝ запаси са свързани с развъждането на дребната ѝ щерка. Съпругът ѝ е огромен обожател на България и желае да се реалокира тук, а тя пък харесва повече неговата татковина.

Радка Булман пожела на хората да бъдат борбени и да не бъдат песимисти, тъй като фантазиите се сбъдват.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР