Спазването на препоръките на лунните дни и другите небесни влияния,

...
Спазването на препоръките на лунните дни и другите небесни влияния,
Коментари Харесай

Бъдете готови за неочаквани неща

Спазването на рекомендациите на лунните дни и другите небесни въздействия, не е живот по разписание, в който да изпълнявате всичко механично, какво можете и какво не можете да вършиме. Препоръките - това са единствено един метод да се настроите към естествения темп на природата, да се върнете към корените ѝ и да стигнете до хармонично общуване с околния свят, да можете да усетите и да разберете този свят.

Луната е в символ Водолей до 01:13ч на 29 април

Емоциите са променливи, мъчно предсказуеми. Засилва се желанието и потребността за повече независимост и нови неща. Съзнанието е по-отворено към нови хрумвания, автентичност. Любовта в същото време е разкрепостена, доминират другарските връзки.
Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

22 лунен ден от 03:06ч на 27 април до 03:41ч на 28 април

Това е ден за приемане на мъдрост и приемане на нови познания. На този ден се усилват качествата на индивида за креативно и духовно обновяване, ускорява се интуицията. Изведнъж могат да се появят нови благоприятни условия. Добър ден за медитация върху сакрални знаци, мандали, янтри, карти таро. В главата ви могат да се появят нови истински решения и нови хрумвания, могат да ви дойдат брилянтни решения на остарели проблеми.

Пред човек могат да се открият необятни вероятности за постигане до щастието и от които е нужно да се възползвате. Препятствията, които застават пред вас не са огромни проблеми, а служат единствено като тренажор. Необходимо е да видите позитивната страна на всичко, което се случва с вас и да осъзнаете, че изхода от комплицираната обстановка е там, където е и входа.

Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност. Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми и неуправляеми събития. Не би трябвало да се претоварвате физически и прочувствено. Избягвайте разногласия и спорове. Днес не вземайте съществени решения, концентрирайте се върху по-обикновените въпроси.

Този ден е доста подобаващ другарство, тъй като хората в този момент не са склонни да се преструват и да лъжат. Те са подготвени да споделят мислите си и да окажат безкористна помощ. Добре е да деянията своята благотворителност и милосърдие, да извършите подарък на някого, даже нещо дребно да е. Бъдете великодушни във връзка с децата.

Днес е належащо да се диша доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата. Пазете си нервите и здравето. Заболявания появили се през днешния ден са много рискови. Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателна и се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, въобще растителна храна в огромни количества.

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

В съня си може да видите знаци, които ще ви оказват помощ да разберете в коя част от своята Душа би трябвало да внесете светлина и наслада. Опирайки се на тези знаци при вярно пояснение може да видите къде непрекъснато допускате неточности и кое ви пречи да усетите пълноценно насладата от битието. Сънищата призори имат по-голямо значение.

Днес е 8 безоблачен ден – Този ден е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко още веднъж, на чисто, загърбвайки остарялото. Един от тези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете подготвени за непредвидени неща. Може ненадейно да ви се разкрие информация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР