Спазихме нашето обещание. Ние обещахме нулева толерантност към корупцията и

...
Спазихме нашето обещание. Ние обещахме нулева толерантност към корупцията и
Коментари Харесай

Петков за пътните фирми: Караджов ми каза да им платя, защото неговите бебета плачат

Спазихме нашето заричане. Ние обещахме нулева приемливост към корупцията и да следваме пътя към смяната. Да може да малко ръководството на кабинета " Петков ", само че въпреки всичко ще стигнем до мечтаната смяната. Да помислим кой желае да взе участие в ръководството на страната и кого бихме позволили. Когато приказваме за марките Има Такъв Народ, ГЕРБ и Движение за права и свободи, това неудошевени предмети, само че зад тях стоят хора Слави Трифонов, с другар Орлин Алексиев, Бойко Борисов и Делян Пеевски. Това сподели министър председателят в оставка Кирил Петков в ефира на бТВ.

" Трифонов и неговия другар Орлин Алексиев желаеха 8 милиарда за 8 компании. Ние дадохме 2 милиарда на целия български народ ", сподели Петков.

" Въпросът е - желаеме ли с тези хора да управляваме и отговорът е " Не ". Аз персонално съм отделил доста време през последните седмици да убедя хора, които да станат самостоятелни и да излязат от задкулисието. Видяхме и 6-те депутата от Има Такъв Народ, които станаха самостоятелни. Те бяха заблудени от тяхното управление. Това, което ни даде вяра е, че щом има 6, ще има и още 6. Има още доста - те са повече от 6. Трудно е на депутатите да се отделят от техните водачи, които са с охрани - приказвам и за Борисов, Трифонов ", разяснява той.

" Отивайки при господин Борисов с пурата, е да отидете при някой от Сицилия. Преди време даже и мебелите в Министерски съвет при Борисов бяха като в нощен бар. Идвал съм преди при Борисов за разнообразни дела през годините. Тези хора вкарват боязън на техните депутати ", добави министър председателят в оставка.

" Имаше доста политически брокери, които идваха при нас и ни споделяха, че имат доста депутати ", добави той.

" Думичката " бебета " се роди в един наш диалог с Гроздан Караджов, в който той сподели, че желае да им платим на тези компании, тъй като неговите " бебета " стартират да плачат. Той сподели, че това са български компании, които би трябвало да строят нашите пътища, тъй като те са в извънредно положение. Да, за това е прав. Те са в извънредно положение ", сподели Петков.

" Македония беше като една мъгла за похищение на публично внимание. Дори министърът на Има Такъв Народ разяснява, че френското предложение е положително. Европейският път е единственият път за тази страна. Аз мисля, че крайният резултат на дипломацията бих дал 5,50 за държавното управление на Петков ", разяснява един от водачите на Политическа партия.

" Ще преговаряме с Българска социалистическа партия и Демократична България, в случай че ни покажат по какъв начин може да има ръководство, само че без то да зависи от Борисов, Пеевски или Трифонов. Ако те могат да убедят тези депутати, които са на кантар да станат самостоятелни, то тогава ние ще участваме ", добави той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР