Спайк Лий определено е сред най-атрактивните и запомнящи се режисьори

...
Спайк Лий определено е сред най-атрактивните и запомнящи се режисьори
Коментари Харесай

Да похарчиш 10 милиона, за да гледаш любимия си отбор

Спайк Лий несъмнено е измежду най-атрактивните и запаметяващи се режисьори като цяло. Изборът му на костюми и облекла като цяло не стопира да ни изненадва.
 Мачът на звездите, Чака Хан, химнът на Съединени американски щати и подигравките, които отнесе
Пак се подиграха с химна на Съединени американски щати

Ето и кой се изложи този път

Известен е и с това, че четири пъти е номиниран за Оскар, като в актива си има една извоювана статуетка. Ако би трябвало да бъдем точни, са две, тъй като през 2016 година му беше връчен Оскар за повсеместен принос.

Запалените почитатели на баскетбола знаят и че Спайк Лий е буен обожател на Ню Йорк Никс. Преди няколко дни обаче режисьорът е бил мощно отчаян от управата на клуба.
 Снимка 469946

Лий твърди, че е влезнал в Madison Square Garden, с цел да следи обичания си тим, през входа за чиновници и хора с увреждания. Билетът му е бил маркиран, само че в следствие защитата го е предиздвикала да мине през различен вход. Проблемът на Спайк Лий е, че е употребявал този вход през последните 28 години и в никакъв случай не е имало проблем.

В изявление за ESPN той даже драматизира малко, че в последно време е бил унизен от управата на Никс и се закани, че след тази преживелица няма да посещава домакинските мачове на тима до края на сезона.

Спайк Лий даже сподели, че на година дава по 300 000 $ , с цел да участва на домакинските мачове на Ню Йорк Никс. За последните 30 години, откогато постоянно посещава техни мачове, пък е дал почти 10 милиона $ .

New York Knicks Statement on Spike Lee pic.twitter.com/19JcvhFKO7
— NY_KnicksPR (@NY_KnicksPR) March 3, 2020
На фона на това, а и на обстоятелството, че клубът е " алергичен " към триумфи през последните 20 години, Лий счита, че наподобява като простак.

Определено всеки тим, в който и да било спорт, има потребност от сходни почитатели, само че в обществените мрежи се появиха много отзиви, че в действителност случилото се не е кой знае какво и режисьорът работи като капризна звезда, която е привикнала да му се угажда.
 Джеймс Хардън, Янис Адетокумбо и заяждането на Брадата с сътрудника му
Голямата брада с елементарно ранимата душа

Няма доста обич сред Джеймс Хардън и Янис Адетокумбо

От Ню Йорк Никс също считат, че преувеличава и че е добре пристигнал в Madison Square Garden, само че не и през входа, предопределен за личния състав.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР