Спасителните работници се извършили претърсвания от къща на къща днес,

...
Спасителните работници се извършили претърсвания от къща на къща днес,
Коментари Харесай

141 са вече жертвите на наводненията в Япония

Спасителните служащи се направили претърсвания от къща на къща през днешния ден, като от ден на ден понижава вярата за намиране на оживели след поредицата от дни на смъртоносни наводнения и свлачища, при които починаха 141 души в едно от най-тежките бедствия, свързани с времето, от десетилетия в Япония, оповестява " Франс прес ".

 Жертвите на пороите в Япония към този момент са над 100
Жертвите на пороите в Япония към този момент са над 100

Заповеди и рекомендации са евакуация са издадени за близо 6 милиона души…

Рекордните проливни дъждове, които започнаха през предходната седмица, са спрели, а оттеглящите се води след наводненията оставиха съсипия , поразила западната част на страната.

В град Курашики наводненията погълнаха в един миг цели региони, принуждавайки някои хора да се качат на покривите си, с цел да чакат избавителните екипи.

До тази заран тамошно време спасители са ходили от врата на врата, търсейки оживели - или жертви - на бедствието.

" Това назоваваме мрежова интервенция, при която ревизираме всяка обособена къща, с цел да забележим дали има хора, които към момента са хванати в капан вътре ", посочи формален представител на локалната префектура Окаяма.

" Знаем, че това е съревнование против времето, опитваме се колкото се може повече ", добави представителят на префектура Окаяма.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР