Спасителите откриха починал възрастния мъж, изчезнал около Коледа в Пирин

...
Спасителите откриха починал възрастния мъж, изчезнал около Коледа в Пирин
Коментари Харесай

Планински спасители откриха 2 трупа, случаят е прецедент в България


Спасителите откриха умрял възрастния мъж, липсващ към Коледа в Пирин планина. Дрон преди този момент е снимал тяло на човек при огледите и избавителните екипи са се насочили натам. Големият потрес пристигнал, откакто отишли до труднодостъпното място и там разкрили 2 натрупа. Единият е на Пламен Христов на 69 години, който се търси от седмица.

Още в идващите дни след оповестяването, че е в неопределеност осведомени споделиха, че са скептични за развръзката на обстановката. Зимата в планината е разгара си – има сняг, температурите през нощта падат много под 0-та и е мъчно човек без екипировка да оцелее за дълго време.

Към момента се работи по няколко версии, като съществена е, че 2-мата туристи са се засекли в планината и са тръгнали дружно. В следствие евентуално единият от тях се е подхлъзнал и паднал в бездната, а другият може би се е опитал да му помогне.

Открити са македонски банкноти и ключове в неидентифицираното тяло. Те ще бъдат превозени в Банско, където следва аутопсия и други следствени дейности.

Съобщиха, че това е казус и спешните служби се сблъскват за първи път с такова нещо.

Източник: blitz.bg





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР