Спартак (Варна) следи ситуацията около Любослав Пенев, който се очаква

...
Спартак (Варна) следи ситуацията около Любослав Пенев, който се очаква
Коментари Харесай

Любо Пенев поема Спартак ?

Спартак (Варна) следи обстановката към Любослав Пенев, който се чака да напусне Хебър след последния мач за тази година - против Ботев (Пловдив) на “Колежа ” на 10 декември. Причината е, че бюджетът на пазарджиклии ще бъде фрапантно понижен и в тима към този момент няма да се дават огромни заплати.

Това е идеална опция за амбициозния притежател на Спартак Павлин Николов, който сигурно може да удовлествори финансовите условия на Пенев и да му даде сериозен пакет за развиване на клуба в идващите години. “Соколите ” държат под око и Красимир Балъков, който след напускането на различен кандидат за елита - Септември (София), е без работа. Любо ще пристигна в екип с Радослав Здравков, с който работи в Хебър.

Интересното е, че Здравков към този момент е бил отпред на “соколите ” във втория ешелон през сезон 2005/06. Тогава няколко кръга преди края на шампионата той напусна, откакто остави тима на върха със 7 точки пред втория и варненци без проблем се завърнаха в “А ” група. Такава е задачата и в този момент. В момента Ради е асистент на Пенев в Хебър.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР