Спартак Плевен и Балкан Ботевград излъчиха капитаните в 15-ото издание

...
Спартак Плевен и Балкан Ботевград излъчиха капитаните в 15-ото издание
Коментари Харесай

Ясни са капитаните за Мача на звездите

Спартак Плевен и Балкан Ботевград излъчиха капитаните в 15-ото издание на баскетболното мегашоу 100% Power Maча на звездите. След не толкоз оспорвано гласоподаване, Константин Коев и Дивон Уошингтън бяха определени от почитателите за предводители на двата тима. Над 1000 последователи на играта с оранжевата топка използваха правото си на присъединяване в 4-дневния избор. Миналогодишният No1 в Национална баскетболна лига, съгласно почитателите - Коев, още веднъж бе най-харесваният български състезател, като остави зад себе втория - Христо Захариев от Балкан, на съвсем двойно по-малко гласове. По-паметливите си спомнят, че в гласуването за " Любимец на почитателите " в НБЛ за 2017 година двамата още веднъж бяха съперници за първите две места и още веднъж завоюва звездата на Спартак.

При чужденците вотът беше по-оспорван, само че въпреки всичко крилото на ботевградчани Дивон Уошингтън съумя да дръпне с една дължина на останалите. На конференция в четвъртък, 5 април от 13:00 часа, двамата ще вземат присъединяване в шоуто " Настъпванка ", на която ще си изберат тимовете. Тогава ще бъдат оповестени и спонсорите на двата отбора, които ще ги именоват за тазгодишното издание на 100% Power Maча на звездите.

Така точно Плевен и Ботевград се обрисуват градовете с най-сериозно наличие в тазгодишното издание на баскетболното супершоу, откакто през вчерашния ден и треньорът на Спартак Александър Дяковски бе излъчен за присъединяване, а от Ботевград е включн половината тим плюс треньора Небойша Видич.

Междувременно и гласуването за аматьорския 100% Power Mач на звездите прави страховит възторг, а него може да наблюдавате тук: https://www.facebook.com/groups/All.Star.Game.BG/

Както и известно, BGO Software баскетболната лига ще провежда аматьорски Мач на звездите, който ще се състои единствено часове преди този на Националната баскетболна лига. Юбилейното 15-то издание на 100 % Power Maч на звездите ще бъде проведено от " СпортЛаб " ЕООД, Българската федерация по баскетбол, Национална Баскетболна Лига и Община Ботевград.

За втора поредна година събитието ще носи името на марката „ Престиж 96” АД – 100 % Power. През 2004 година звездният дуел бе обновен след 10-годишно спиране с името Хановер Кооп Мач на звездите, в идващите 10 издания офицалното име е HDI All Star Game, а от 2015 година новият общоприет спонсор " Престиж " е включен в името на тима - непосредствено или посредством собствен бранд. Домакини на събитието са били през годините Варна, София, Самоков, Ямбол, Пловдив и в този момент Ботевград. За годишнината уредниците плануват няколко изненади за почитателите, които ще включват музикална стратегия с известен измежду младежите реализатор, специфични шоу детайли, доста награди. Ще бъде спазена традицията да има и спомагателен показателен дуел по време на събитието, който ще се организира в поддръжка на почналата през 2015 година акция " Аз обичам баскетбола " - целяща България да завоюва домакинство на една от групите на Европейското състезание по баскетбол за мъже през 2021 година.

Телевизионен сътрудник на дуела е обичайно Българската национална телевизия, която ще го излъчи непосредствено по първия си канал. Билетите за 100% Power Maча на звездите може да намерите в мрежата на Eventim, както и онлайн. Към момента те са с цена 5 лева, а в седмицата на 100% Power Мач на звездите (след 15 април) ще костват 7 лева Междувременно уредниците дадоха обещание, че ще създадат доста приятна изненада за почитателите - ще раздадат специфична премия и няколко утешителни награди, които ще бъдат изтеглена с лотария от първите 1000 закупили билети за дуела.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР