Спартак (Москва) изигра най-добрия си мач от началото на сезона

...
Спартак (Москва) изигра най-добрия си мач от началото на сезона
Коментари Харесай

Спартак повали Локо с обрат

Спартак (Москва) изигра най-хубавия си мач от началото на сезона и победи с 2:1 в дербито от 4-ия кръг на съветската Премиер лига. " Червено-белите " получиха гол още в 10-ата минута, само че направиха поврат с попадения на и. По този метод Спартак изскочи на второ място в класирането с 8 точки - четири по-малко от, а Локомотив е 4-и с актив от 7 точки.

Загубата не е единствената неприятна вест за " железничарите ". Още преди почивката травма получи звездата на тима, който беше наложително заменен.

Стартовые составы на матч
— Тинькофф Российская Премьер-Лига (@premierliga) още веднъж не дебютира за Спартак, а в предни позиции си партнираха Джордан Ларсон и. и пък водеха офанзивата на Локо.

В 10-ата минута Алексей Миранчук центрира от статично състояние и отклони топката с глава, правейки беззащитен вратаря на спартаковци. В 18-ата можеше да изравни, само че избави.
Преди контузията на Миранчук, такава получи и, а на неговото място се появи. В 30-ата минута насочи доста мощен удар, само че не уцели вратата. най-хубавото състояние за Спартак пропуля Джордан Ларсон, който от пет метра шутира в навън.

След почивката Спартак взе самодейността и бързо стигна до равенството. Точен в 53-ата минута беше Ларсон. Шведът получи дълъг пас зад тила на отбраната от Умяров и доста технично преодоля Гилерме за 1:1.
В 55-ата минута Криховяк пропусна да върне задатъка на Локомотив, а в 55-ата се стигна до още една травма - на Понсе. смени аржентиенца с Александър Соболоев, който в края на мача се трансформира в воин за Спартак.

И двата тима търсеха успеха непременно. Положения не липсваха, а Едер вбеси треньора на Локо с очевиден пропуск от чиста позиция. Той получи прекрасен пас от Фьодор Смолов, изскочи самичък против Гилерме, само че стреля високо над вратата.

Характер. Страсть. ПОБЕДА! – 2:1 (0:1)

Голы: Ларссон (‘53), Соболев (‘81)
— ФК «Спартак-Москва» (@fcsm_official) В 81-ата минута Спартак поведе. Всичко стартира от центриране на, а продължи топката с глава към Соболев, който нямаше по какъв начин да сбърка. До края " червено-белите " доста внимаваха в отбрана и удържаха резултата.

В идващия кръг Спартак гостува на новака, а Локомотив приема.

Премиер Лига 4 кръг, неделя 23 август  Спартак Москва 2:1краен резулат  Локомотив Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР