Най-големият частен доставчик на здравни услуги в Румъния MedLife иска

...
Най-големият частен доставчик на здравни услуги в Румъния MedLife иска
Коментари Харесай

Чуждестранен инвеститор оглежда София като потенциално място за нова клиника

Най-големият частен снабдител на здравни услуги в Румъния MedLife желае да се разшири на районно равнище и оглежда нови местоположения за клиниките си. Екипи на компанията изследват София, Белград и Кишинев, откакто тя към този момент отвори клиника в Унгария. Това заяви Михай Марку, създател и основен изпълнителен шеф на MedLife, представен от Ziarul Financiar.

„ Ще имаме клиники в четири или пет града, дребни клиники за начало – към момента не приказваме за огромен мащаб. Искаме да разберем пазара, към момента не сме съумели да създадем огромна покупка. Говорим за София, Белград и Кишинев “, сподели Михай Марку по време на бизнес шоуто ZF Live.

Той изясни, че първо би трябвало да се види кой бизнес модел е подобаващ за даден град, защото не може един и същи да се приложи на всички пазари отвън Румъния.

MedLife Group има най-силната мрежа за диагностика и лекуване в Румъния, със 700 лични и партньорски местоположения в цялата страна и над 6,5 милиона неповторими пациенти, които са употребявали услуги за профилактика, уелнес, лекуване и хоспитализация, отбелязва Economic.bg.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР