Спад в доверието към управляващите измерихме още през март месец,

...
Спад в доверието към управляващите измерихме още през март месец,
Коментари Харесай

Евелина Славкова: Спад в доверието към управляващите измерихме още през март месец


" Спад в доверието към ръководещите измерихме още през март месец , само че не в електорално отношение, т.е. не, че ГЕРБ е първа политическа мощ, само че във всички останали знаци се видя, че има спад в утвърждението на държавното управление и то е единствено 100 дни след започването на неговата работа.  В това няма особена изненада ". Това разяснява в изявление за предаването " Преди всички " на стратегия " Хоризонт " социологът Евелина Славкова от Изследователски център “Тренд ” :

" Доходите на хората, повишаването на всички артикули и услуги - това са огромните проблеми . Проблемът освен това държавно управление е, че е ново, само че това е и негов позитив ".

" Л ипсват каквито и да било обществени послания към обществото , като изключим традицията да се дадат пари на пенсионерите, само че всички останали проблематики, които се зараждат към тези обществени проблеми, не се разясняват от страна на държавното управление. В общественото пространство представители на " Продължаваме промяната “ в студиата разясняват не тези толкоз значими тематики, а разясняват избора за началник на Българска народна банка, което не е маловажна тематика, само че може би не е най-съществената ", добави още социологът.

Цялото изявление с Евелина Славкова можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР