Социологът Величко Добриянов оставя безценно научно проучване за феноменалната Ванга Фактът,

...
Социологът Величко Добриянов оставя безценно научно проучване за феноменалната Ванга
Фактът,
Коментари Харесай

Феноменът Ванга: Излязоха данни за научно проучване на професор от БАН, проведено още през 70-те, резултатите са много любопитни

Социологът Величко Добриянов оставя скъпо научно изследване за феноменалната Ванга
Фактът, че Ванга има феноменални качества, е потвърден от проф. Величко Добриянов с неповторимо научно проучване, преведено през 70-те и 80-те години на 20-и век, което не е необятно известно – разкрива в. „ България през днешния ден “.
Чрез личен теоретичен метод ученият пресмята коефициенти на познаваемост при осъществяване на сеансите с посетилите я хора. И пророчицата устоя „ изпитите “ си ослепително! – отбелязва изданието.
В своята това поредност изданието ще опише на читателите си забавни детайлности за труда на проф. Добриянов.

„ Първата среща на проф. Добриянов с Ванга е съвсем инцидентна – връща обратно лентата писателката Рада Добриянова, брачна половинка на учения.
„ Негов сътрудник и другар социолог Атанас Чолаков го кани да отидат дружно и да се срещнат с фамозната към този момент Петричка гадателка.
Тогава Ванга не беше гледала на Величко. Но брачният партньор ми бе участвал на диалога на пророчицата с Атанас Чолаков.
Това, което Величко показа вкъщи, бе, че Ванга има доста избистрен разум и приказва със звънък юношески глас “ – спомня си брачната половинка на професора.
И по този начин видният социолог стартира своя неповторим теоретичен труд с асортимент на „ сътрудници “, които влизат при Ванга, а гадателката чете предишното и ориста им.

Всеки сеанс се записва и проучва. Резултатите са в действителност феноменални. В множеството случаи над 70% от това, което Ванга споделя за предишното на сътрудниците, се оказва правилно. Става дума за имена, събития и обстановки, които тя няма по какъв начин да знае авансово, само че посочва с огромна акуратност по време на сеансите.
„ Българската пророчица и лечителка Ванга Димитрова от Петрич е известна освен в България. За нея са снимани филми, написани са значително научни публикации и книги, само че малко на брой са тези, които в действителност схващат какво съставлява действителната същина на „ феномена Ванга ”. “ – написа уеб сайтът Православна юноша. Но надали има значение. Тя ще остане вечно в сърцата на всички ни.
Инфо: razkritia.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР