Социологът Евелина Славкова заминава с приятеля си за Санкт Петербург

...
Социологът Евелина Славкова заминава с приятеля си за Санкт Петербург
Коментари Харесай

Българка се сгодява насред войната в Русия

Социологът Евелина Славкова отпътува с приятеля си за Санкт Петербург ден преди Русия да стартира войната с Украйна. Романтичната им почивка се трансформира в рисково премеждие с ограничавания, митинги и комплицирано прибиране.

" Заминахме един ден по-рано, като концепцията беше да разгледаме Санкт Петербург. На 24 сутринта се събудихме с информацията, че Русия в действителност е нападнала Украйна. Никой някак си не очакваше, че тези събития ще се развият. В началото не се усещаше напрежение ", описа Евелина Славкова.

" Вечерта може би в беше към този момент моментът, в който се усети напрежението. Тези митинги, които се случваха и в Санкт Петербург, и в Москва, и в други места във в Русия - имахме опцията да попаднем тъкмо в центъра на митинга, тъй като някак си по този начин така се движехме по улиците. Чуваха се непрестанно апели " Не на войната ", прибавя тя. 

По думите й ден преди войната и идващите два дни в действителност се усеща, че хората в този град стартират по напълно различен метод да възприемат себе си.

Приключението на Евелина и приятелят и е много вълнуващо, тъй като даже на фона на войната, те се сгодяват.

Ще ми остане доста мощен спомен, безапелационна е Евелина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР