Социално отговорните компании отново могат да станат част от традиционния

...
Социално отговорните компании отново могат да станат част от традиционния
Коментари Харесай

Holiday Heroes с турнир по плажен волейбол

Социално виновните компании още веднъж могат да станат част от обичайния шампионат на Празничните герои и да оказват помощ на фамилии в потребност, до момента в който сплотяват екипа си.
На 30 юни Holiday Heroes и Sport Volley провеждат петия следващ шампионат по плажен волейбол сред компании, част от серията „ Спортувай с задача “. Празничните герои и Добромир Лазаров още веднъж събират почитателите на волейбола, с цел да поиграят обичания спорт и да оказват помощ на идеята хиляди фамилии в потребност да получат празнични пакети с хранителни артикули. Крайният период за регистрация на тимове е 20 юни, а заявление за присъединяване може да се подаде тук: https://holidayheroes.bg/volley/

Традиционният благотворителен шампионат още веднъж ще се организира на откритите стадиони по плажен волейбол в гр. Божурище, а в събитието могат да се запишат за присъединяване представителни тимове на компании. Всеки тим се състои от четирима състезатели, които получават специфични брандирани екипи, неописуемо спортно преживяване и най-голямата премия – да бъдат герои за фамилии в потребност.

Докато корпоративните тимове се състезават в благотворителния шампионат, посвещавайки съботния си ден на сътрудниците си и идеята на Празничните герои, уредниците са планували вълнуващи начинания и за гостите на събитието. Екипът на 2sport4live е подготвил вдъхновяващи занимания за малчуганите, а също и за по-големите. Игри за деца и фамилни тренировки навън ще трансфорат 30 юни в същински празник освен за добротворците от участващите компании, само че и за техните фамилии, другари и сътрудници, пристигнали да ги поддържат.

Всички събрани средства ще бъдат употребявани в поддръжка на акция „ Коледа 2018 “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР