Социалните мрежи направиха мнозина известни без да имат особени постижения.

...
Социалните мрежи направиха мнозина известни без да имат особени постижения.
Коментари Харесай

Чистачът, който вдига 290 кг и кара Rolls-Royce

Социалните мрежи направиха мнозина известни без да имат особени достижения. Те дават и поле за изява на други, за които другояче мъчно бихме чули. А с известна доза креативност може да изградиш обществен облик, с който да те разпознават по целия свят. Точно както украинецът Владимир Шмонденко става прочут като Mr Anatoly.
 Когато си сполучлив инфлуенсър, само че църквата те преследва поради разголени фотоси
Когато си сполучлив инфлуенсър, само че църквата те преследва поради разголени фотоси

Модерните специалности против старите разбирания

24-годишният щангист стартира да се занимава със спорт през 2006 година, а от няколко години развива сполучливо профилите си в YouTube и обществените мрежи. Той стана известен най-много с видеата, в които се дегизира като възрастен чистач във фитнеса, а по-късно пред смаяните погледи на всички съумява да вдигне от лежанка 100-200 кг.

Днес Владимир има над два милиона клиенти в платформата за видеосподеляне и над 11 милиона в Instagaram. Но пътят дотук не е по никакъв начин елементарен. Той се ражда в оскъдно семейство в дребното село Крищоповка в Харковска област. Като дете самичък си прави фитнес от подръчни материали - дървета, тухли и елементи от остарял, руски трактор. Кръщава го " Златният фитнес ".

Тогава майка му не е удовлетворена от влечението му към спорта и не стопира да го пита дали желае един ден да стане чистач, щом се отхвърля от това да учи. Вероятно именно затова и избира да влиза в тази роля - с цел да й потвърди, че и по този начин може да успее.

На 15 години Владимир към този момент е твърдо уверен, че желае да се занимава професионално със спорт и да впечатлява с физиката си. За задачата яде по седем пъти дневно, употребява доста сирене котидж и яйца, а съучениците му се подиграват, че си носи овесени ядки. Но това освен не го стопира, а го стимулира още повече. През 2018 година заема трето място на националното състезание по повдигане на тежести за 18- и 19-годишни.

Днес Шмонденко развива сполучливо освен профилите си в обществените мрежи, само че и разнообразни бизнес инициативи. Благодарение на тях, както и на партньорствата си с разнообразни компании, той от дълго време е милионер. Но най-голямото му достижение е друго - със своите 78 кг той съумява да вдигне цели 290 кг мъртва двигателна сила, написа The Sun.

" Благодаря на момчето, което не се опасява да мечтае ", написа Mr Anatoly в една от последните си изявления, в която се хвали с следващата си сбъдната фантазия - Rolls Royce Cullinan.

 Как авторитетен инфлуенсър сътвори собствен неестествен клонинг и завоюва хиляди
Как авторитетен инфлуенсър сътвори собствен неестествен клонинг и завоюва хиляди

Изкуственият разсъдък - нашето бъдеще

Въпреки че от дълго време към този момент е знаменит, Владимир не стопира да снима скрити камери и да влиза в ролята на чистача Анатолий, тъй като това явно му доставя огромно наслаждение. Именно този вид видеа го различават и от всички останали фитнес инфлуенсъри, които подчертават най-много върху това по какъв начин упражняват и рядко демонстрират възприятие за комизъм.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР