Социалната платформа Snapchat публикува доклад с най-дискутираните теми сред потребителите

...
Социалната платформа Snapchat публикува доклад с най-дискутираните теми сред потребителите
Коментари Харесай

За какво си говори поколението Z в Snapchat

Социалната платформа Snapchat разгласява отчет с най-дискутираните тематики измежду потребителите си през миналия месец. От него излиза наяве от какво се вълнуват те с наближаването на празниците.

В световен мащаб през ноември ползвателите на Snapchat, които са най-вече от така наречен потомство Z, са търсили преференциални предложения онлайн и непосредствено в магазините, като най-активни са били във Англия, Германия, Канада, Франция и Холандия. Голяма част от потребителите в Съединени американски щати и Мексико са се събрали с околните си за Деня на благодарността, а в Ирак и Саудитска Арабия са били на открито, по стадионите, с цел да гледат футболните надпревари от огромни локални шампионати.

Международният ден на детето също е маркиран уместно от Snapchat-ърите, които доста се интересуват от човешките права и образованието на бъдещите генерации.

Информацията, споделяна от платформата, оказва помощ на рекламодателите да схванат повече за аудиторията ѝ и за предизвикателното потомство Z, което се впечатлява от ексцентричното и отличаващото се.

Разгледайте инфографиките, представящи данни за целия свят, както и съответно за Съединени американски щати, където най-вече хора употребяват Snapchat.
global_trending_topics_7_.png
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР