Социалната мрежа Фейсбук съобщи, че погрешка е направила обществено достояние

...
Социалната мрежа Фейсбук съобщи, че погрешка е направила обществено достояние
Коментари Харесай

Голям дефект във Фейсбук може да съсипе живота на 14 милиона души

Социалната мрежа Facebook заяви, че простъпка е направила публично притежание персоналните известия на 14 милиона консуматори в продължение на четири дни през май, предадоха международните медии.
„ Случилото се дължи на компютърен недостатък, който бил открит наскоро и който превръщал автоматизирано в обществени известията на някои хора “, описа Ерин Игън, отговаряща за въпросите на неприкосновеността на персоналния живот към Facebook.
Тази неточност става в миг, в който обществената мрежа работи по нов метод на шерване на някои детайли от профила на потребителите, като да вземем за пример фотоси.
Грешката е засегнала мрежата в интервала 18-27 май. Техническият недостатък бил отхвърлен още на 22 май, само че на компанията били нужни още пет дни, с цел да трансформира още веднъж в персонални всички направени публично притежание известия.
„ Решихме казуса и започнахме от през вчерашния ден да предизвестяваме засегнатите хора и да ги караме да ревизират известията, които са постнали през този интервал ", споделя Игън.
14-те милиона наранени консуматори ще видят при влизането си в обществената мрежа уведомление, което ще ги прикани да посетят обособена страница, на която ще могат да прегледат постовете, наранени от дефекта.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР