Социална работничка от Мелбърн бомбардира 15-годишно момче с хиляди текстови

...
Социална работничка от Мелбърн бомбардира 15-годишно момче с хиляди текстови
Коментари Харесай

53-годишна изнасили ученик в колата си и го...

Социална работничка от Мелбърн бомбардира 15-годишно момче с хиляди текстови известия за интервал от 10 седмици, заведе го на отмора и най-после прави секс с него в колата си. 53-годишната Морена Милани беше наказана в окръжния съд на Виктория на три години и половина затвор, откакто се призна за отговорна в тормоз, половото посягане и обезчестяване на малолетен.

Съдът изслуша омъжената майка на двама синове. Тя споделя, че почнала да търси контакт с момчето през 2018 година, тъй като била " загрижена за психологичното му здраве ". В продължение на месеци тя му изпращала известия " на практика всеки ден, на практика от самото начало ", признава младежът по-късно в полицията. " Понякога вътре пишеше полови неща ", споделя той. Почти 15 000 текстови известия и имейли са разменени сред 19 юни и 10 август с хиляди препратки към " секс, полови актове, полови мечти и порнография ".

На 15-ия му рожден ден Милани завел младежа в ски курорта Лейк Маунтин, където те играли в снега, пили сайдер и хапвали пица. По време на пътуването тя му разрешила да ръководи колата ѝ, макар че нямал брошура, със скорост 110 км / ч. После завела момчето на бар в Мелбърн и му подарявала дарове. На два пъти през август Милани правила полови актове с момчето в колата си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР