Звездата от Смърт в рая“ Ралф Литъл засили безпокойството за

...
Звездата от Смърт в рая“ Ралф Литъл засили безпокойството за
Коментари Харесай

Ралф Литъл от „Смърт в рая“ предизвика безпокойство, след като годеникът Линдзи свали годежния пръстен

Звездата от „ Смърт в парадайса “ Ралф Литъл ускори безпокойството за връзката си, откакто годеникът му Линдзи Ферентино беше видян без годежен пръстен.

Двойката наподобява се раздалечава през последните месеци, като са прекарали известно време настрана един от различен и не са споменавали един различен в съответните си сметки в обществените медии. Линдзи също показа тревожна обява с почитателите си в обществените медии през септември, откакто навърши 35 години, разкривайки, че е „ напреднала повече, в сравнение с си мислех, че ще съм в някои области. По-напреднала от други “, намеквайки за опцията връзката й с BBC артист беше към своя край.

Ралф и Линдзи се сгодиха през 2018 година, само че отложиха да вървят по пътеката заради рестриктивните мерки на Коронавирус и натоварените им работни графици. Телевизионната звезда Ралф, 44, беше ангажиран със фотосите на Смъртта в парадайса през последните пет години и беше разделил времето си сред Обединеното кралство, Съединени американски щати и Гваделупа, където се развива шоуто на BB...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР