Социалистите от община Садово отново гласуваха доверие на кмета на

...
Социалистите от община Садово отново гласуваха доверие на кмета на
Коментари Харесай

Димитър Здравков е номинацията на БСП за кмет на община Садово


Социалистите от община Садово още веднъж гласоподаваха доверие на кмета на общината Димитър Здравков и за идващия мандат. На провелата се конференция те регистрираха свършеното през втория му мандат и дадоха позитивна оценка на неговата и на общинските съветници активност. В признатият документ бяха регистрирани политики, ориентирани към благоустрояването на селата, реализирането на планове и начинания, с които е реализирано отмерено систематизиране на вложенията във всички обитаеми места.
Общината може да се похвали, че е една от дребното, които имат звено за изцяло реконструиране и асфалтиране на улична мрежа, а това разрешава осъществяването на по-голям размер работа и то на по-ниски цени за единица осъществена работа. Съветниците регистрираха като позитивно и провеждането на локален Референдум, целящ да резервира екологичното равновесие и да резервира земята на селскостопанските производители. С това свое решение, направено по предложение на Българска социалистическа партия за следващ път показахме, че кметът и групата ни общински съветници работят в едно с гражданското общество и даваме опция на хората свободно да показват мнението си, безапелационен бе и Атанас Телчаров, ръководител на Общински съвет Садово и водач на социалистите в общината.
Членовете на конференцията предложиха и подредиха листата за общински съветници и издигнаха своите претенденти за кметове. В изтичащия към този момент мандат на локалната власт Българска социалистическа партия имаше цялостно болшинство в 17 членният състав на общинския съвет и кметове на съвсем всички села в общината. Амбицията им е да усилят своето посланичество, освен като съветници, само че и като кметове на обитаемоте места.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР