Социалистическите тенденции ще бъдат затвърдени в материалите на предстоящия 20-ти

...
Социалистическите тенденции ще бъдат затвърдени в материалите на предстоящия 20-ти
Коментари Харесай

Юрий Тавровский: След 20-ти конгрес на КПК – повече социализъм

Социалистическите трендове ще бъдат затвърдени в материалите на идния 20-ти конгрес на ККП и политическата действителност след него. За това свидетелстват изявленията в партийната преса. Сред създателите е и самият Си Цзинпин.

Неговият впечатляващ текст беше оповестен на 1 октомври в теоретичния вестник на Централен комитет на Китайската комунистическа партия „ Цюши “. В публикацията се показва, че националното възобновление е най-голямата фантазия на китайския народ от началото на новото време. От основаването си ККП е трансформирала концепцията за олицетворение на комунизма в собствен най-висш блян и последна цел и е поела върху себе си историческата задача за реализиране на националното възобновление. За да извърши тази историческа задача, Комунистическата партия в никакъв случай не не помни своята основополагаща задача и се стреми да я реализира без съмнение.

Друга публикация на ръководителя Си, също оповестена неотдавна на страниците на „ Цюши “, натъртва на „ общото благополучие “. Тази нова идея на Си Цзинпин стартира да се разпространява при започване на годината. Практическите му проявления бяха „ доброволните “ вноски за милиарди долари от най-големите частни компании в благотворителни фондации, внезапното понижаване на платените учебни заведения за в допълнение обучение като знак на общественото неравноправие и отлъчването на актьори с „ нетрадиционни правила “ от печеливши изяви по малкия екран. Икономическите проблеми и блокирането в огромните градове усилиха общественото напрежение и пропагандата на „ общото благополучие “ като непреходна полезност на социализма видимо затихна. Но изявленията на Си Цзинпин и други видни фигури на КПК дават съображение да се счита, че тази теза ще бъде развита на 20-ия конгрес и по-късно ще бъде положена като основа за практическата активност на ръководещата партия.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР