Сотир ЦацаровНай-опасните престъпници трябва да бъдат концентрирани в един затвор

...
Сотир ЦацаровНай-опасните престъпници трябва да бъдат концентрирани в един затвор
Коментари Харесай

Цацаров: Най-опасните престъпници

Сотир Цацаров Най-опасните нарушители би трябвало да бъдат съсредоточени в един затвор при извънредно непоколебим режим . Това разгласи в Пловдив основният прокурор Сотир Цацаров .

Той добави, че би трябвало да се забрани всякакво внасяне на предмети извън , с изключение на тези, които са от първа нужда, и всички пандизчии да бъдат с униформи и да лежат при безусловно идентични условия.

Докато не се реализира нужното материално и техническо обезпечаване на надзирателит е, проблемите ще не престават да се повтарят, безапелационен бе Цацаров. По думите му все още рискът охранителният състав да не успее да овладее възможни протести или бягства е голям.
 
 Сотир Цацаров

По отношение предварителната защита на пътно-транспортните катастрофи основният прокурор сподели, че е извънредно време да се намерения за наложителното въвеждане на зимни гуми , за недопускането на десен волан и други Законът за тези, които сядат зад кормилото след приложимост на алкохол и опиати, би трябвало да е не просто непоколебим, а напряко нечовечен, съобщи още Цацаров.
 
 Сотир Цацаров

Главният прокурор беше в Пловдив във връзка дипломирането на абитуриентите от Юридическия факултет на ПУ „ Паисий Хилендарски “. По време на тържествената гала той връчи свидетелството за приключено висше юридическо обучение на първенеца на факултета и го награди със статуетка на лъв и първокласно издание на „ История славянобългарска “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР