Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от

...
Соня Заварчик e сред най-известните ясновидки у нас и от
Коментари Харесай

Феноменът Соня Заварчик: Енергията в Белоградчик, Враца и Монтана е чудотворна!

Соня Заварчик e измежду най-известните ясновидки у нас и от години е експерт по развалянето на вълшебства. Соня живее и лекува в София, в никакъв случай не е била по работа отвън столицата, само че в последно време имало измамници, които се подвизавали под нейното име и приемали хора в Бургас, Сандански и други градове, предизвестява Ретро.

Заварчик споделя за себе си, че е с невероятна и забавна орис. Майка ѝ умряла, когато била към момента невръстно дете, а татко ѝ се оженил наново. Мащехата ѝ обаче била неприятен човек, не желаела да се грижи за заварената щерка, дори правела опити да я токсини.

Макар бащата на Соня да бил боен, той бил отстъпчив по темперамент и в никакъв случай не заставал на страната на своята дъщеря, с цел да я отбрани от втората си жена. Така бъдещата врачка била изпратена в сиропиталище, от което един ден избягала, качила се във влака и без билет стигнала до Рупите.

Поела към върха на планината. По пътя изскочила една змия. Малката Соня не си спомня какви думи съумяла да изрече, само че змията завчас се обърнала и побягнала в храстите. Когато пристигнала при къщата на баба Ванга, там, както постоянно, било цялостно с хора. В този миг баба Ванга заръчала да влезе момичето дезертьор. Попитала Соня за какво е избягала и ѝ поръчала да се прибере вкъщи, да не бяга повече, само че да не яде от гозбите на мащехата, тъй като желае да я токсини. И тогава баба Ванга ѝ споделила, че по планините е рисково. Попитала я за змията, при което Соня останала втрещена. Самата пророчица ѝ споделила, че някой ден ще има сили като нейните. Името „ Заварчик “ съпътства ясновидката от младините ѝ. На 26-годишна възраст работела като заварчик, а след това водила и курсове в „ Балканкар “.

„ Тази специалност е обвързвана с огъня, употребявам го и в лечителството – пречиства. Правя щит – мислоформа, и адресирам огнена бликам като от оксижен. Така излекувах дъщеричката на прочут предприемач, измежду нощ я докара с огромно топче зад ухото. След два часа облъчване не остана и диря. Камъни в бъбреците церя с призрак – въобразявам си, че ги мачкам като в менгеме. Всичко става с доста мощно биополе “, споделя ясновидката и лечителка. Преди години Соня Заварчик приключва китайска медицина в Центъра за следдипломна подготовка на НСА. Била е една от лечителките в център „ Лотос “. Твърди, че военните са им правили проучвания и нейната сила от 180 пункта междинна норма стигнала 325. Соня е преподавала доктрина на заваряването в Техническия университет, само че през последните години се занимава единствено с окултизъм.

За мъртвите споделя, че не би трябвало да бъдат безпокоени по избор на живите, само че те самите постоянно се появяват, когато би трябвало да дадат насоки за някоя работа, за разрешаване на проблеми, за препоръки към техните живи наследници и другари. По нейни думи най-силните енергийни центрове в България са Белоградчик, Враца и Монтана, където хората могат да вървят, с цел да се пречистват.

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР