Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукДобро утро, Слави, наспа ли

...
Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукДобро утро, Слави, наспа ли
Коментари Харесай

Драги Слави, имаш ли достойнство ?


Соня Колтуклиева, фейсбук
Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук
Добро утро, Слави, наспа ли се добре? Имам да ти обадя нещо, драги шоумене.

Александър Николов, министър на енергетиката от квотата на “Има подобен народ ”, се замеси в всеизвестен скандал – ето в резюме: вицепремиерът Асен Василев разгласи, че скандалната Gemcorp, натъпкана с съветски капитали, с която държавното управление подписа меморандум за 1 100 000 000 $, е била предложена от посолството на Съединени американски щати и Държавния департамент; обаче Херо Мустафа отхвърли, само че пък нощес Александър Николов рече, че като са били с Асен Василев във Вашингтон през февруари, персонално Херо Мустафа е вечеряла с тях и с Gemcorp, с което уличѝ наместничката на Джо Байдън в България в неистина. Ха, да видиш в този момент! Българските национални ползи се предават/продават по едно и също време на Русия и на Америка?!?!

Теодора Генчовска, министър на външните работи от квотата на “Има подобен народ ”, в последно време не се е замесила в никакъв скандал. Не за друго, а просто тъй като нея на практика я няма и никой за нищо не я пита. Теодора Генчовска не беше на срещата на Кирил Петков с президента Ердоган, Лена Бориславова беше, въпреки това да е жестоко нарушаване на йерархията и дипломатическия протокол, само че пък закъде е Киро без Лена?! Теодора Генчовска не беше на диалога на Кирил Петков с Лойд Остин, вероятно въобще няма информация какво са се договаряли българският министър председател и американският боен министър?! Ти, Слави, имаш ли?

Теодора Генчовска никой не я пита какво мисли за приемането на Северна Македония плюс Албания в Европейския съюз, а теб, Слави, питат ли те?

Коалиционното съглашение беше измислено в мол – търговски обект – та от този момент му потегли на търговия, по-точно на пазарене.

Драги Слави, по кое време “съветът на старейшините ” – странѝ по коалиционото съглашение, се събра̀, с цел да умува по спешните тегоби в тези тежки времена̀?! Май в никакъв случай.

Драги Слави, по какъв начин въобще допускаш с използването на твоето име и партия да се творят дела̀, за които нямаш никаква визия?! И ти носиш отговорност за това. Пред българите и пред Историята.

След като те приканих: Слави, разгневѝ се! Слави, не позволявай повече да те унижават!, твои депутати и симпатизанти ме потърсиха, с цел да ми споделят, че съм докоснала разкрит нерв – и те чакат ти да се разгневиш и да се опълчиш на “Продължаваме смяната ”, тъй като всеки ден в една власт с инфантилно-измамната компания на Киро-Асен-Лена-Лорер е нездравословен за “Има подобен народ ” и е гибелен за България.

Както е споделил един умен човек: Достойнството е онази невидима кост, която държи гръбнака изправен.

Достойнството, Слави!
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР