Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукДобри хора, ето какво казах

...
Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукДобри хора, ето какво казах
Коментари Харесай

Колтуклиева за Руди Гела: Какво изобщо си въобразява този клет епилиран женомразец?!

Соня Колтуклиева, фейсбук
Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук
Добри хора, ето какво споделих по телефона през днешния ден, при записа на предаването на Сашо Диков – “Евродикоф ”, със събеседник Радостин Василев, което ще се излъчи довечера:

Здравей, Сашо, добър вечер, драги фенове.

Радостин не би трябвало ли да е в Габрово, измежду своите гласоподаватели?!

Не би трябвало ли да е измежду хората и да разисква проблемите им? Да им потвърждава, че е заслужен да съставлява в Народното събрание ползите им?

Закачѝ се за моето име, с цел да стане прочут. Добре, разреших му го. Ама стига към този момент. Изкара ме във Facebook от долна по-долна, какъв брой още брутални обиди и мръснишки нападки държи в ресурс в арсенала си?!

Била съм го преследвала, а той ме бил отхвърлил и по тази причина съм го нападала в изявленията си. А кажи почтено?! Верно ли?

11 месеца беше удивен всеки ден да си написа и приказва с мен; донесе ми талисмана на зимната олимпиада от Пекин; подари ми часовник и парфюм; изпрати ми селфи с моя подарък в ответ; предложения ме да пием кафе, бяхме на вечеря; напъваше да идва в Лондон при мен…

Била съм дъното на публицистиката, лае в този момент като изгладняло улично куче. Защо не мислеше по този начин Радостин предишния септември – тогава бях единствената, която го отбрани в абсурда “500К ”, когато Татяна Дончева го смачкваше обществено и множеството хора бяха на нейна страна. Ти, Сашо, също я интервюира тогава.

Защо нито един път Радостин не възрази, когато му изпращах скъпите си препоръки в поредицата, която бях нарекла “Час на класния ”? Напротив – благодареше ми, че му обръщам внимание.

Обяви се за герой против мафията – хахаха – къде беше този самохвалец, когато цялата страна по време на второто държавно управление на Бойко Борисов ме мачкаше като валяк – 5 години, грубо и арогантно; когато основният прокурор Цацаров, финансовият министър Горанов и всесилният олигарх Пеевски ме атакуваха с цялата си медийно-данъчно-прокурорско-съдебна мощност?! Спечелих всичките дела̀, нямам присъда! Къде беше тогава този хартиен тигър, който си прави селфита в асансьорите?!

Ти, Сашо, знаеш доста добре за моята същинска драма, тъй като ти, Люба Кулезич, Огнян Стефанов и Борис Ангелов бяхте сред малцината публицисти, които посмяха да се опълчат на системата и да ме защитят – за което още веднъж ви благодаря.

Къде се бяха изпокрили всичките тези лигльовци, които се писаха безстрашни герои с няколко анонимни разходки из “Ларгото ”, по време на митингите през лятото на 2020 година?! Правеха мижавата си кариера и от тях не се чуваше нито тон. Самовлюбеният Радостин, който с перверзна приятност огласява наши персонални чатове, с цел да потвърди какъв брой обаятелен мъж е, да знае едно – съжалявах го, насърчавах го, тъй като от аероплан му проличава, че страда от дефицит на обич и недостиг на внимание.

Отношението ми към него беше майчинско, а не любовно. Какво въобще си фантазира този несретен епилиран женомразец?!

Сашо, единствено воайорите му се връзват на транспарантните игрички и на нелепите интрижки. Ти най-малко си печен и не си страхлив, не му се хващай на въдицата. Още на 15 юни, откакто започнах да го назовавам “камикадзе ” и “ренегат ”, поради измяната към “Има подобен народ ”, Радостин блокира месинджъра с нашите чатове. Ясно ми беше за какво го прави, с цел да ме рекетира.

Ако Радостин твърди, че неговите чатове, в които изяснява по какъв начин Асен Василев не може да стане министър председател, тъй като е гей; назовава Виолета и Даниел Лорер елементарни и нагли; подиграва Кирил Петков, че ще го бият на улицата – в случай че тези чатове са подправени, по каква логичност тези чатове, които той извади като писани от мен, са същински?! А?

Край на този Радостинов маскарад! Пѝсна ми! Няма да се занимавам с нелепости.

Бившият министър на младежта и спорта Радостин Василев би трябвало да отговори на въпросите, сложени в моите изявления: за какво от “Сердика спортни парцели ” са дадени 117 350 лв. на адвокатската фирма на Лена Бориславова и майката на Никола Минчев; за какво на адвокатската фирма на неговия другар “Йонев и Канчелов ” са дадени 101 840 лева; за какво е обезпечил контракт на Крум Савов за 24 000 лева; за какво неговият пиар Кирил Веселински е бил на 2 контракта – трудов и цивилен за 14 400 лева; за какво даде 500 000 лв. на продавачка в бутик за новосъздадено сдружение; за какво назначи най-близката й другарка с 6-месечен трудов стаж в мебелна фабрика за началник в рекламата на спортния тотализатор; за какво натрапи да ръководят Българския състезателен тотализатор и Национална спортна база двамата си най-хубави другари от детинството – Александър Тодоров и Венцислав Петков, които нямат никаква кариера зад тила си; за какво крие, че мъжът на неговата партийна настойничка Виктория Василева е бил назначен за озвучител на националния стадион “Васил Левски ” с месечна заплата 2 520 лв.. Два милиона лв. за реклама в метрото – за какво?!

Радостин изяснява, че си бил мълчал 2 месеца и ме чакал да се вразумя. Защо да се поучавам?! И какво ще ми направи, в случай че не се вразумя? Ще ме арестуват ли, както арестуваха сътрудника Цветан Фиков, тъй като Радостин се беше оплакал, че журналистът го е обидил с недодялан пост във Facebook. С това ли ме заплашва?

Неблагодарник! Неблагодарен към Слави Трифонов, към Ива Митева, към Тошко Йорданов, към Виктория Василева; към мен; към Кирил Петков – издаваше ми всичко, което ставаше в Министерски съвет, а в този момент му проваля акцията.

Радостин Василев доста обича да писка от медиите. Точно по Евроком съобщи, че против него били медии, близки до ГЕРБ – я, да забележим! Срещу него пишат медии, които посмъртно не можеш да сложиш в една група: “Спортал ”, “Сега ”, “24 часа ”, ПИК, Nbox, Народ, Филтър, Афера… Ти ги знаеш, Сашо, някои от тях са гневно анти-ГЕРБ от години. Така че … да се разберем. Моята работа е да запитвам и да проверявам. Неговата работа е да дава отговор. Както съм го съветвала – да опровергава и да обяснява. Но не и да заплашва.

Срещу Радостин Василев има заведени 3 прокурорски проверки; едната е изключително рискова – поради опасност и напън против народния представител Христинка Иванова.

На 13 юни, на конференцията на отцепниците от четата на Слави, Радостин Василев се изцепи: “Аз съм категорично вманиачен! “ Е, на мен повече с луди хора не ми се занимава. Баста на тази мелодрама!

Българите имат същински тежки, всекидневни проблеми. Един инцидентен човек в политиката, се държи като многострадална Геновева и занимава всички със себе си. На кой му пука за радините безредици на Радостин?!

Радостин се изхвърля, че щял да ме занулѝ!

Как, ей?! Ти ли? Ти занулѝ себе си в политиката! И зануляваш предизборната акция на “Продължаваме смяната ”. Но това въобще не е мой проблем. Аз няма да се явявам на избори на 2 октомври.

Благодаря ви за вниманието, драги фенове!

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР