Солидарността и съзиданието стоят над агресията, стоят над безотговорността и

...
Солидарността и съзиданието стоят над агресията, стоят над безотговорността и
Коментари Харесай

Радев: Само с единни усилия като нация можем да се справим с всички предизвикателства

Солидарността и съзиданието стоят над експанзията, стоят над безотговорността и над бездействието. Това съобщи в Стара Загора президентът Румен Радев, който посети града във връзка неговия празник.

Радев сподели, че събитията в Стара Загора ни припомнят, че човешкият живот и здравето на нашите деца са най-висша полезност и ние би трябвало да сме безкомпромисни и единни в тяхното запазване.

" Поздравявам кмета господин Тодоров и неговия екип за изразената увереност и дейности да се оправим най-накрая с това отрицателно събитие, само че с твърдото разбиране, че можем да бъдем сполучливи, проспериращо общество, единствено когато то се гради върху отговорността на всеки един от нас ", акцентира Радев.

Що се отнася до утрешния ден - градим го през днешния ден и аз имам вяра, че единствено с единни старания ние като нация можем да се оправим с всички провокации и да създадем утрешния ден на нашите деца по-добър, по-сигурен и по-светъл. Бъдете здрави! Честит празник, приключи словото си президентът.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР