Солени цени очакват скиорите тази година. Ски сезонът в Пампорово

...
Солени цени очакват скиорите тази година. Ски сезонът в Пампорово
Коментари Харесай

Почивка на ски? Голям удар с цените

Солени цени чакат скиорите тази година. Ски сезонът в Пампорово се открива на 15 декември, петък

С нов 6-седалков въжен превоз от писта " Малина " до връх Снежанка се открива новия ски сезон в курорта. Цената за лифта ще бъде 5 лева за възрастен и дете през целия ден.

" Хората ще видят един страховит нов въжен превоз, който започва от писта " Малина " до връх Снежанка. Ще има нов детски парк на писта " Малина ", това съобщи изпълнителният шеф на " Пампорово АД " Мариян Беляков пред Българска национална телевизия.

В полите на Снежанка туристите ще могат да се насладят на историческо събитие за Пампорово - Световната купа по сноуборд на 20 и 21 януари.

По думите на Мариян Беляков е безспорен мит, че цените в зимните курорти у нас са по-високи от Алпите или други по света.

" Алпийските курорти се ръководят главно от общини - отговорностите са разпределени сред общините и частните вложители. Тук не е по този начин. При нас частният вложител е претрупан с всички разноски и ръководство ", сподели изпълнителният шеф на " Пампорово АД ".

Той изясни, че цената за сезон на въжен превоз карта е 1200 лева

" Това е напълно естествена цена. Оборудването и поддържането на ски курортите стана много скъпо и е целесъобразно да се покачат цените на картите. На Запад са много по-високи ", посочи той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР