Solana (SOL) се изкачи до позицията на четвъртата по големина

...
Solana (SOL) се изкачи до позицията на четвъртата по големина
Коментари Харесай

Solana се изстреля над $110, задминавайки BNB

Solana (SOL) се изкачи до позицията на четвъртата по величина криптовалута по пазарна капитализация, изпреварвайки Binance Coin (BNB).

Към момента на писане на публикацията пазарната стойност на Solana възлиза на $48.52 милиарда, изпреварвайки тази на BNB – $40.6 милиарда. В рамките на една седмица цената на Solana скочи до $113, отбелязвайки удивително нарастване от 57%.

Този напредък съответствува с по-широкия скок, следен в областта на цифровите валути. Важно е да се означи също по този начин, че от началото на годината SOL означи 895% нарастване.

Забележително достижение за Solana е изпреварването на Биткойн и Етериум по размери на търговия в Coinbase, отбелязвайки първия случай, в който три обособени монети са изпреварили Биткойн по покупко-продажби в границите на 24-часов интервал.

Освен това Solana осъществя нараснала интензивност на децентрализираните тържища (DEX), като размерите на търговия се повишават до 3,078% повече от тези на Етериум . Този скок значи забележителен инвеститорски интерес към капацитета на Solana.

Неотдавнашният скок в цената на Solana стартира с меме монетата Bonk (BONK), която претърпя огромен скок, предизвиквайки интерес към други сходни меме монети. Успехът на Solana обаче не се дължи само на меме-монетите.

Колективната стойност на екосистемата Solana сега се колебае към $1.5 милиарда, което е показателно за постоянния интерес. Въпреки този растеж SOL остава с 56.21% под най-високата си стойност за всички времена, което акцентира присъщата непредсказуемост на пазара на криптовалути.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР