Софийският общински съветник Борис Бонев отправи остри критики към столичния

...
Софийският общински съветник Борис Бонев отправи остри критики към столичния
Коментари Харесай

Борис Бонев: Фандъкова е лош управленец и ни взима за глупаци софиянци. Бих бил добър кмет

Софийският общински консултант Борис Бонев насочи остри рецензии към столичния кмет Йорданка Фандъкова. В последните дни той разгласи за доста публични поръчки, които, по думите му, са направени на много над естествените цени.

" Само преди три години тя разгласи, че ще направи вътрешна инспекция на контракта и ремонта на " Граф Игнатиев ". Всички виждаме на какво наподобява сега след доста милиони, които бяха вложени там. Плочките се разпадат. Така че за жалост всичко се свежда до едно нещо. Г-жа Фандъкова просто е неприятен, слаб управленец. Тя не държи нещата под надзор, тя не застава пред казуса, тя се крие зад инспекции, от които нищо не следва, всичко било наред, а София остава тъмна, улиците са разрушени, ремонтите се разпадат, въздухът е замърсен. Общо взето ни взима за простаци софиянци ", сподели той в предаването " Лице в лице ". 

Запитан дали ще бъде претендентът на " Продължаваме промяната " за кмет на столицата, Бонев отговори: " Не са водени такива диалози ". " А ще се кандидатирате ли за подобен? ", попита водещата Цветанка Ризова, а общинският консултант от " Спаси София " сподели: " Смятам, че бих бил един добър кмет и фактът, че разкриваме сходни далавери към този момент 12 години, предлагаме решения, ме прави подобаващ претендент. Имаме организация с над 300 специалисти в другите сфери. София има потребност от единен фронт, тъй като моделът ГЕРБ на национално равнище е безусловно преповторен на локално равнище. Този фронт би трябвало да може да избави София от наследството на ГЕРБ. Вярвам, че можем да го създадем ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР