Софийският градски съд върна в арестаВасил Михайлов,обвинен за побой в

...
Софийският градски съд върна в арестаВасил Михайлов,обвинен за побой в
Коментари Харесай

Съдът окончателно върна в ареста прокурорския син от Перник

Софийският градски съд върна в ареста Васил Михайлов, упрекнат за побой в Перник. Той е наследник на прокурора от Перник Бисер Михайлов, на който главнияят прокурор Иван Гешев след това изиска оставката.

Решението е дефинитивно, откакто прокуратурата изиска младежът да бъде върнат в ареста. Проверка откри, че той е нарушил домашния си арест, макар че е с гривна за следене, съобщи Дарик.

Съдът се стимулира с показанията на двама очевидци, които описват за случая.

Защитникът на Михайлов Христо Ботев съобщи в правосъдната зала, че настояването на прокуратурата за връщането на Михайлов в ареста е поради медийния звук.
Освен това отчет на правосъдното министерство показвал, че спиранията на сигнала от гривната за няколко минути се дължат на механически проблеми.

Младежът е упрекнат за това, че на 9 април, към 4:00 часа, наоколо до детска площадка в Перник, е нанесъл доста удари с юмруци и ритници в региона на главата на мъж и го е порязал с нож в региона на лявото око, в резултат на което му е предизвикал междинна телесна щета. След това обвиненият отправил закани за ликвидиране на жена, като размахвал нож пред лицето ѝ.

Михайлов е упрекнат и за това, че на 11 юни, към 14:00 часа, наоколо до заведение в Перник, е нанесъл редица удари с юмруци в региона на главата на различен човек и му е предизвикал телесна щета. Деянието е осъществено по хулигански подбуди.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР