Софийският градски съд освободи и остави без мярка за неотклонение

...
Софийският градски съд освободи и остави без мярка за неотклонение
Коментари Харесай

Пуснаха от ареста пернишкия прокурор, който бе задържан по подозрение в побой над жена си

Софийският градски съд освободи и остави без мярка за неотклонение пернишкия прокурор Бисер Михайлов, който беше арестуван след сигнал, че е пребил брачната половинка си.

Аргументът за незадържане под стража е, че на този стадий от следствието не може да се откри изрично, че Бисер Михайлов е причинителят на побой над Михайлова.

Дъщеря им, Боряна Михайлова, е подала сигнала, само че не е била свидетел на побоя. В свидетелствата си споделя едниствено, че чула абсурда и е заварила майка си да лежи на пода.

Съпругата на пернишкия прокурор считала, че това е естествен битов спор

Спорен спред съда е въпросът дали брачната половинка на прокурора е губила схващане. Според съда показанията на Боряна Михайлова по отношение на това са спорни и не съответстват с думите на майка и.

Друга свидетелка твърди, че е имало фамилен скандал, само че Михайлова е била по-агресивната в разногласието. Самата Биляна Михайлова също е декларирала, че тя е инициирала разногласието. Съдът позволява, че Бисер Михайлов може да е блъснал брачната половинка си в миг на самоотбрана.

Адвокатът на Михайлов разяснява пред публицисти, че повдигането на това обвиняване е медиен звук и акцентира, че не трябва родителите на Васил Михайлов да търпят последици поради действията на пълнолетния си наследник.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР