Софийският апелативен съд (САС) потвърди определението на Софийски градски съд

...
Софийският апелативен съд (САС) потвърди определението на Софийски градски съд
Коментари Харесай

Обвиняемият за подкуп висш граничар остава в ареста

Софийският апелативен съд (САС) удостовери определението на Софийски градски съд за мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения за рушвет шеф на бранш в Главна дирекция „ Гранична полиция “ на Министерство на вътрешните работи.

В хода на следствието е открито, че на 11 ноември в региона на постройката на Главна дирекция „ Гранична полиция ” на Министерство на вътрешните работи в София, обвиненият Янко Серафимов, в качеството си на длъжностно лице - шеф на бранш в Главна дирекция „ Гранична полиция “ в Министерство на вътрешните работи, приел рушвет в размер на 2000 лв., от притежател и шеф на компания, оповестяват от Апелативна прокуратура - София.

Срещу неследващия му подарък той направил деяние по работа, като провел възлагането и осъществяването на социална поръчка със същото комерсиално сдружение.

Серафимов е бил притеглен към наказателна отговорност от Софийска градска прокуратура като причинител на незаконното действие.

В днешно правосъдно съвещание съдът одобри доводите на Софийска апелативна прокуратура, че по делото са събрани доказателства за виновността на обвинения.

Налице е действителна заплаха той да извърши закононарушение.

Определението на САС, с което е доказана взетата мярка по отношение на обвинения за неотклонение „ задържане под стража “, не предстои на обжалване.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР