Софийският апелативен съд пусна под парична гаранция свекъра на жестоко

...
Софийският апелативен съд пусна под парична гаранция свекъра на жестоко
Коментари Харесай

След доживотния затвор, присъден от СГС: Пуснаха под гаранция свекъра на убитата Евгения

Софийският апелативен съд пусна под парична гаранция свекъра на грубо убитата Евгения - Пламен Владимиров двайсетина дни откакто той беше наказан от Софийски градски съд на пожизнен затвор като съизвършител на сина си - Орлин, в жестокото ликвидиране.

Вчера съдиите от Софийския апелативен съд Китипова, Любомиров и Веселин Пенгезов са почели жалбата на Пламен Владимиров против избраната му от Софийски градски съд мярка за неотклонение задържане под стража.

Към момента не са ясни претекстовете, довели до снизходителността на апелативните съдии. Основният претекст на Софийският градски съд да задържи Пламен Владимиров в ареста дружно със сина му Орлин беше тежкото наказване, което му е несъмнено.

Мотивите на Софийския градски съд за доживотния затвор за татко и наследник Владимирови към момента не са оповестени.

След края на делото, обаче, съдията докладчик изясни решението си с за присъдата обстоятелството, че Пламен Владимиров е имал задоволителен житейски опит и положителни връзки със сина си, с цел да постави нужните старания, с които да предотврати убийството, вместо да оказва помощ на причинителя, както да укрие натрупа, по този начин и да заличи доказателствата за закононарушението.

Тежката присъда на Софийския градски съд за убийството на Евгения се апелира от подсъдимите пред Софийския апелативен съд.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР