Софийската районна прокуратура /СРП/ повдигна обвинение на Васил Михайлов, известен

...
Софийската районна прокуратура /СРП/ повдигна обвинение на Васил Михайлов, известен
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на прокурорския син за закана с убийство към жена

Софийската районна прокуратура /СРП/ повдигна обвиняване на Васил Михайлов , прочут още като прокурорския наследник, за закана с ликвидиране на жена от Перник. По-рано денем стана ясно, че е обискиран дома му поради закани за ликвидиране към неговата другарка Боряна .

В интервала от 28.10.2022 година до 21.07.2023 година при изискванията на продължавано закононарушение с четири действия обвиненият се заканил с ликвидиране към пострадалата, осведомят от държавното обвиняване.

На 28.10.2022 година към 04:00 часа в апартамент в Перник, Михайлов се заканил с ликвидиране на дамата , като ѝ споделил: „ Ще те убия! “

След това почнал да нанася удари с ръка по лицето ѝ . На неустановена дата през м. декември 2022 година и на 01.07.2023 година се обадил на дамата по телефона и още веднъж ѝ споделил, че ще я убие . На 21.07.2023 година към 17:30 ч. в Перник обвиненият още веднъж се заканил с ликвидиране по отношение на Б.Р. По случая е формирано досъдебно произвеждане, за което се планува наказване „ отнемане от независимост “ за период до 6 години .

В хода на следствието в границите на днешния ден са осъществени обиск и претърсвания и изземвания на адрес Перник и бяха събрани задоволително доказателства за привличането на В.М. към наказателна отговорност . Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР