Софийската районна прокуратура се самосезира във връзка с разпространен в

...
Софийската районна прокуратура се самосезира във връзка с разпространен в
Коментари Харесай

Прокуратурата проверява случай с вземащ бели прахчета таксиметров шофьор

Софийската районна прокуратура се самосезира по отношение на публикуван в обществените мрежи видеоклип, на който се вижда по какъв начин таксиметров водач използва прахообразно вещество, след което привежда в придвижване таксиметров автомобил от известна в столицата таксиметрова компания, съобщи бТВ.

По случая е стартирана инспекция, която е предоставена на Столична дирекция на вътрешните работи. В хода ѝ следва да се откри кой е мъжът от клипа, работи ли към момента като таксиметров водач и по кое време е снимано видеото, показват от държавното обвиняване.

От таксиметровата компания излязоха с публична позиция в обществените мрежи. В нея показват, че договорът с лидера е преустановен още в края на 2022 година, а автомобилът е спрян от придвижване.

" Предприели сме всички дейности, които са в нашите пълномощия. Оценяване високо противоположната връзка от клиенти и подадените сигнали за видяни нередности от жители. По този метод съумяваме да реагираме навреме и да отстраним и предотвратим назряващи проблеми, преди те да са нанесли съществени последици ", допълват от компанията.

 

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР