Софийската районна прокуратура отказа да се занимава с фалшивата диплома

...
Софийската районна прокуратура отказа да се занимава с фалшивата диплома
Коментари Харесай

НОВ ФУТБОЛЕН СКАНДАЛ! Прокуратурата отказа да разследва менте дипломата на Гонзо

Софийската районна прокуратура отхвърли да се занимава с подправената тапия за приключено приблизително обучение на Георги Иванов – Гонзо, който най-вероятно ще размени Борислав Михайлов като президент на БФС на идния на 15 март конгрес на футболната централа.

От държавното обвиняване са оставили без отговор над 15 сигнала, постъпили през последния месец от сдружения на футболни ентусиасти от цяла България, в които се упорства да бъде извърщена инспекция при какви условия Георги Иванов е получил диплома за приблизително обучение, а след това се е дипломирал и като висшист.

„ В всекидневен диалог представител на Софийска районна прокуратура ми заяви, че държавното обвиняване нямало да влиза в предизборната борба за нов началник на футболния съюз и да проверява дипломите на Гонзо. В случая имаме отвод от проверяващи дейности на способен орган “, разяснява пред Lupa.bg един от кандидатите за президент на БФС.



Осмокласникът Гонзо ще наследи Борислав Михайлов като президент на БФС, а способените органи нехаят за подправената му тапия за приблизително обучение.

Георги Иванов – Гонзо твърди, че е приключил междинното си обучение не в Пловдив, а в София – в 22-о приблизително езиково учебно заведение „ Георги Стойков Раковски “ през 1994 година Настоящият претендент за началник на БФС се явявал като частен възпитаник в елитната гимназия в интервала от 1992 до 1994 година Тези данни обаче елементарно могат да бъдат оборени и окачествени като неистинен, в случай че бъде погледната формалната статистика на футболния шампионат в България в същия интервал и бъде направена информация в спортните ежедневници.

Така ще стане известно, че на 27 юни 1991 година юношата Георги Иванов (тогава на 15-годишна възраст, бел. авт.) е извикан в мъжкия тим на „ Локомотив “ (Пловдив). Гонзо дебютира за родния си тим в тогавашната „ А “ футболна група през идната 1992 година и носи черно-белия екип на „ Локомотив “ чак до лятото на 1997 година, когато е платен от „ Левски “ и идва в София.

Следователно няма по какъв начин Гонзо да е учил в София и то като частен възпитаник, защото през лятото на 1994 година, когато сякаш е издадена дипломата му за приключено приблизително обучение, той е живял в Пловдив и е бил трайно зает в подготвителния развой и с присъединяване в мачове, провеждащи се в събота и в неделя, когато нормално се явяват за уроци частните възпитаници.

Самият Георги Иванов също е признавал и то пред голяма публика, че е учил единствено до осми клас. През 2010 година Гонзо гостува в едноименното вечерно шоу на Слави Трифонов, предавано по Би Ти Ви, където споделя, че няма тапия даже за приблизително обучение, защото за него футбола е главен приоритет в живота.

Спортни деятели настояват, че менте дипломата на Гонзо за приблизително обучение е издействана през 2005 година, тй като е трябвало да послужи на Иванов за приемането на треньорска тапия от НСА. Разправят, че подправената тапия на Георги Иванов е била издадена с посредничеството на Мариела Папазова, сестрата на баскетболния треньор Тити Папазов, която към днешна дата е шеф на Класичедката гимназия в София

Благодарение на уредената тапия от 22-о учебно заведение,

Гонзо се снабдява и с друга съмнителна диплома за висше обучение – тапия № 049557, серия ТУГ-2006, издадена от Техническия университет в Габрово през 2006 година. Справка в архива на университета демонстрира, че Георги Александров Иванов е записан като студент в града на хумора през образователната 2000/2001 г.  и се дипломира на 7 юли 2996 година по компетентност „ Публична администрация “ към Стопанския факултет на висшото образователно заведение.

 В този интервал Гонзо даже не е бил в България – през лятото на 2002 година Иванов е продаден от „ Левски “ на френския „ Рен “, където изкарва до 2004 година, след което за малко се връща в София. В интервала 2004-2006 година Гонзо рита фубол в Турция – носи екипите на „ Самсунспор “ и „ Газиантеп “ и надали е отскачал до Габрово, с цел да взима изпитите си, пък въпреки и задочно.



Феновете се готвят да осуетят избора на Гонзо за президент на БФС с бомбена канонада.

Заради упования бутафорен конгрес на БФС и подготвящата се промяна на Боби Михайлов с доближения му Гонзо, ентусиасти на ЦСКА, „ Левски “, пловдивските „ Ботев “ и „ Локомоив “ и варненските клубове „ Черно море “ и „ Спартак “ приготвят нов кървясъл митинг, чиято цел е да осуети провеждането на футболния конгрес в софийския хотел „ Маринела “. Твърди се, че почитателите към този момент са и набавили над 500 димки и самоделни бобми, с които ще нападат делегатите и формалните лица на конгреса.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР