Софийската районна прокуратура образува днес досъдебно производство за хулиганство, срещу

...
Софийската районна прокуратура образува днес досъдебно производство за хулиганство, срещу
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва случая с пияния лекар в София

Софийската районна прокуратура образува през днешния ден досъдебно произвеждане за безчинство, против Ангел Асенов, който се явил в нетрезво положение по време на дежурство в понеделник (15.01.2018 г.), оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

По този мотив бил подаден сигнал на тел 112 от присъстващи в 18-то ДКЦ пациенти. На място неотложно пристигнали чиновници на 05 районно управление (на МВР) Столична дирекция на вътрешните работи, към които Асенов почнал да насочва на всеослушание обидни и нецензурни реплики и закани. Лекарят бил арестуван, като при отвеждането му той траял да наскърбява както полицейските чиновници, по този начин и присъстващите на място очевидци.

Преписката е докладвана през днешния ден на наблюдаващия прокурор в СРП, като след преценка на събраните материали е изработен изводът, че са налице задоволително данни за осъществено закононарушение от общ темперамент и по случая е формирано произвеждане за осъществено закононарушение по член 325, алинея 1 Наказателен кодекс.

Разследването е предоставено на 05 районно управление (на МВР) Столична дирекция на вътрешните работи, като следва приключването му в оптимално къс период.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР