Софийската градска прокуратура е образувала досъдебно производство по казуса с

...
Софийската градска прокуратура е образувала досъдебно производство по казуса с
Коментари Харесай

СГП образува производство за престъпление по служба по казуса с джипа на Горанов

Софийската градска прокуратура е образувала досъдебно произвеждане по проблема с джипа, ръководен от някогашния финансов министър Владислав Горанов.

През есента на предходната година колата се оказа оповестена за търсене от бюрото на " Интерпол " в Москва. Регистрацията беше засечена при опит на Владислав Горанов да напусне страната през граничния пункт Калотина в посока Сърбия. В началото на тази година прокуратурата е почнала следствие на закононарушение по работа на длъжностно лице, което не е изпълнило свои отговорности или е надвишило правата си.

По-рано през днешния ден от Мото-Пфое излязоха с позиция:

„ Във връзка с днешни изявления в медиите, в които се разяснява конфискувания на Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина автомобил Toyota Landcruiser, благосъстоятелност на Мото-Пфое, прецизираме, че на 22.02.2022 година сдружението е известено документално от страна на Министерство на вътрешните работи РДГП Драгоман, че автомобилът е снет от търсене. Това значи, че съгласно направените експертизи няма интервенции по автомобила, той е безупречен и може да бъде получен назад от притежателя си Мото-Пфое. Непосредствено след приемането му, автомобилът Toyota Landcruiser е върнат на лизингополучателя си и е във владението му и все още ", декларират в позицията.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР