Софийската фирма Химбокс“, която се опитаха да измамят с крупна

...
Софийската фирма Химбокс“, която се опитаха да измамят с крупна
Коментари Харесай

Фирма от София с благодарствено писмо до полицията във Враца и Мездра

Софийската компания „ Химбокс “, която се пробваха да излъгват с крупна сума и която полициятавъв Враца и Мездра разкриха, сервира своите благодарности към всички, които са помогнали за разкриването на измамата.

В изпратеното писмо до Министерство на вътрешните работи Враца се показва признателността си и възхищението от професионалното отношение, съответното обмисляне на събитията, бързината на подхванатите дейности и компетентността на всички чиновници, които разрешили създалата се обстановка, след сигнала, който бил подаден от техен чиновник.

Вижте част от текста на благодарственото писмо:

„ Уважаеми Господа,

В качеството си на Управител на Химбокс ЕООД бих желала да насочва най-искрена признателност към чиновниците на районно управление (на МВР) на МВР-Мездра за изключителната им отговорност и професионализъм по време на целият развой от мероприятия и действия, свързани с разкриването на причинителя на машинация, целяща нелегално асимилиране на средства по извършена процедура по Закон за обществените поръчки, на стойност 66 666,00 лева

Изразявам признателността и възхищението си за професионалното отношение, съответното обмисляне на събитията, бързината на подхванатите дейности и компетентността на всички чиновници, които позволиха създалата се обстановка, след сигнала, който беше подаден от наш чиновник.

Персонално бих благодарила на:

Г-н Христо Митрински -инспектор в икономическа полиция, за това че одобри драговолно подаденият от нас сигнал, доста бързо вникна в спецификата на създалата се обстановка, реши най-правилният метод за деяние в сходство с ограниченията, които трябваше да се подхващат, отчитайки значимостта на времевият фактор за откриване и определяне на причинителят.

Г-жа Елена Маздрашка - проверяващ служител на реда, която доста професионално вникна в спецификата на подготвяното закононарушение, събирайки спомагателна информация, която спомогна за вярното идентифициране на причинителя, неговите претекстове и начини.

Цветомир Драгановски - кмет на с. Горна Кремена, който оказа поддръжка и ни насочи към същността на откритият причинител.

Г-н Красимир Митов - Началник на районно управление (на МВР) на МВР-Мездра, за основаната организация и построените професионални умения на персоналния състав на ръководството.

Специални благодарности на участниците в извършената на 07.02.2024г. интервенция по претършуване, изземване и определяне на причинителя на закононарушение:

Г-н Мирослав Джакеров - Разследващ полицай;

Г-н Любомир Стойчев - Инспектор Икономическа полиция

Г-н Галин Тодоров Полицейски инспектор;

Г-н Иван Милчев Младши Полицейски инспектор;

Г-н Дарин Петков Младши специалист:

В умозаключение бих желала да изразя цялата си благодарност към отношението и труда на всички, които се ангажираха за бързото и безапелационно разрешаване на случая и с съответните си дейности съумяха да минимизират загубите ни и да предпазят от погубване на огромна част от доставената стока, благосъстоятелност на сдружението, което ръководя!

С най-сърдечни пожелания за триумфи, здраве и висока разкриваемост!

Елена Димитрова,

Управител на Химбокс ЕООД "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР