„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на

...
„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на
Коментари Харесай

Ето в кои части на София ще е без вода утре

„ Софийска вода “ краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването в някои елементи на столицата.

На 9 ноември 2021 година (вторник) по отношение на осъществяване на капиталов план за реорганизация на махленски тръбопровод по ул. „ Липа “, с. Житен се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона сред:

ул. „ Липа “, ул. „ Стубела “, ул. „ Крива река “, ул. „ Минзухар “ и ул. „ Житница “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Крива река “ кръстовището с ул. „ Липа “.
свързани новини6791на 30.08.2021
След реализацията на този капиталов план клиентите на „ Софийска вода ", живеещи в региона ще почувстват доста усъвършенстваното качество на предоставяните услуги.

На 9 ноември 2021 година (вторник) по отношение на реорганизация на махленски тръбопровод в ж.к. „ Зона Б-18 “ и ж.к. „ Света троица “ се постанова прекъсване на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

бул. „ Тодор Александров “, бул. „ Константин Величков “, бул. „ Инж. Иван Иванов “ и бул. „ Сливница “, бул. „ Константин Величков “, бул. „ Тодор Александров “, ул. „ Индже челник “ и ул. „ Пиротска “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноски на адрес:

ул. „ Цар Симеон “ на кръстовището с ул. „ Димитър Петков “.

бул. „ Инж. Иван Иванов “ на кръстовището с ул. „ Пиротска “.

На 9 ноември 2021 година (вторник) по отношение на монтаж на спирателен кран на ул. „ Ракита “, с. Лозен се постанова прекъсване на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

ул. „ Иван Пешев “, ул. „ Васил Левски “, ул. „ Прогоно “, ул. „ Изгрев “, ул. „ Св. Спас “ и ул. „ Могила “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес:

ул. „ Иван Пешев “ на кръстовището с ул. „ Васил Левски “.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

Засегнатите от спирането на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на „ Софийска вода “ АД на телефон 0800 121 21 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„ Софийска вода “ АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!

Интернет уеб сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР