Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност мъж и жена,

...
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност мъж и жена,
Коментари Харесай

Прокуратурата повдига обвинение на мъжа и жената, пребили полицайката в София

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност мъж и жена, нанесли телесна щета на полицейски чиновник.

Може би се възползваха от това, че съм жена и съм сама, изясни пред bTV Розита Милачкова

Случаят е от понеделник, когато към 17,40 ч. на бул. „ Александър Пушкин “ пред 52. ОУ „ Цанко Церковски “ в гр. София обвинените И.Ц. и Н.Н. блъснали в главата и тялото младши полицейски контрольор в бранш „ Охранителна полиция “ при 6 РУ-СДВР, до момента в който изпълнявала служебните си отговорности -  оказва помощ на учениците от учебното заведение умерено да минават през пешеходната пътека .

„ При моята молба да изоставен пешеходната пътека, използваха нецензурни думи и даже си разрешиха да ударят чиновник на реда, което е извънредно грозно от тяхна страна. Може би се възползваха от това, че съм жена и съм сама. Не знам може би това им е дало мощ “, изясни пред bTV Розита Милачкова.

В разследване на ударите й предизвикали телесна щета. Двамата нападатели са арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на двамата обвинени, оповестяват от прокуратурата.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР