Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност четирима мъже за

...
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност четирима мъже за
Коментари Харесай

Хванаха Данчо Релето от Наглите и Митко Турчина да разглобяват открадната кола в София

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност четирима мъже за укриване на автомобил. Те са арестувани на 5 ноември в хале на бул. „ Петуния “ в София.

 

По случая е формирано досъдебно произвеждане. До момента в хода на следствието са разпитани очевидци и са осъществени претърсвания на няколко адреса на територията на София.
Снимка: МВР
Действията по задържането са подхванати след осъществено професионално няколкомесечно наблюдаване.  Установено е, че незаконната група главно е правила кражба на коли, произвеждане до 3 години, наела е хале, където укривала и разглобявала колите за продажба на авточасти.


Снимка: МВР
 

Даниел Димитров, прочут като Данчо Релето, е направил закононарушението в изискванията на рисков рецидив, защото е осъждан на „ отнемане от независимост “ дейно. За него това е третото подред задържане в границите на няколко месеца. Като част от групата за отвличания „ Наглите “ той беше наказан на 18 години затвор. През 2002 година той .
Снимка: МВР
Данчо Релето и Димитър Симеонов - Митко Турчина са арестувани за период до 72 часа с разпореждане на прокурор бъде импортирано искане в Софийски областен съд за установяване на мярка „ задържане под стража “.
   
 Другите двама не са осъждани и им е наложена парична гаранция в размер на 2000 лв..


Снимка: МВР
Четиримата мъже са хванати да разфасоват безценен автомобил, създадена през 2021 година, обясни главен контрольор Николай Пелтеков, шеф на бранш „ Престъпления, свързани с МПС " в Столична дирекция на вътрешните работи. Релето и Турчина крадели колите, а двамата им приятели ги разфасовали. След това ги продавали на части.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР