Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 44-годишна жена за

...
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 44-годишна жена за
Коментари Харесай

Прокуратурата обвини жена за кражби, извършени в условия на продължаващо престъпление

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 44-годишна жена за обири, осъществени в изискванията на продължавано закононарушение, оповестиха от държавното обвиняване.

За времето от неустановена дата през декември 2022 година до 24.03.2023 година от апартамент на ул. " Райко Алексиев “ в гр. София, в изискванията на продължавано закононарушение с 4 действия, обвинената К.Л. е лишила сумата от 2755,83 лв., слънчеви очила и сенки за очи на скъпа международна марка от владението на Д.Т.

За времето от 12.03.2023 година до 29.03.2023 година в от жилище в ж.к " Манастирски ливади " в град София, в изискване на продължавано закононарушение с 2 действия, К.Л. е лишила парична сума на обща стойност 2 092, 73 лв. от владението на К.О. и А.О.

По случая са формирани две досъдебни производства за закононарушения по член 194, ал.1, вр. 26, ал.2, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс и по член 194, алинея 1 вр. член 26, алинея 1 от Наказателен кодекс, за които се планува наказване " отнемане от независимост “ до 8 години. До момента в хода на следствието е станало ясно, че обвинената е била наета за домашна помощница от потърпевшите.

С разпореждане на прокурор К.Л. е арестувана за период до 72 часа.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на обвинената.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР