Софийска градска прокуратура (СГП) привлече към наказателна отговорност 36-годишния О.В.

...
Софийска градска прокуратура (СГП) привлече към наказателна отговорност 36-годишния О.В.
Коментари Харесай

Съпругът и свекъра на Евгения Владимирова са обвинени в убийството й

Софийска градска прокуратура (СГП) притегли към наказателна отговорност 36-годишния О.В. и 60-годишния П.В. по отношение на осъществено ликвидиране на 33-годишната Евгения Владимирова.

Досъдебното произвеждане по случая е формирано на 15.10.2021 година, като следствието се организира в Столична дирекция на вътрешните работи и под надзора на СГП, оповестиха от държавното обвиняване.
Задържани за убийството на Евгения Владимирова са брачният партньор, свекъра и свекървата
Откриха тялото на изчезналата 33-годишна Евгения Владимирова, която бе в неопределеност от октомври тази година. Установи се изрично...

На брачна половинка на Евгения О.В. е повдигнато обвиняване за закононарушение по член 115, вр. член 20, алинея 2, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс, а на татко му П.В. - за закононарушение по член 115, вр. член 20, алинея 4, прочие последно, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс.

Обвиняемите са арестувани за период до 72 часа, с цел да бъде обезпечено довеждането им пред съда за разглеждане на искане за взимане по отношение на тях на непрекъсната мярка за неотклонение задържане под стража. В понеделник прокурорите ще внесат искане за взимане по отношение на обвинените на най-тежката мярка за неотклонение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР