София. Законопроектът за Българска автомобилна камара е против демокрацията и

...
София. Законопроектът за Българска автомобилна камара е против демокрацията и
Коментари Харесай

Магдалена Милтенова: Законопроектът за Българска автомобилна камара е против демокрацията и ще протестираме, докато не бъде оттеглен

София. Законопроектът за Българска автомобилна камара е срещу демокрацията и ще протестираме, до момента в който не бъде отдръпнат. Това сподели за Агенция „ Фокус “ Магдалена Милтенова - член на контролния съвет на Националното съдружие на автобусните превозвачи в България и ръководител на Браншовия съюз за стопанска самодейност в превоза.
Милтенова напомни, че протестните дейности на превозвачите са против импортирания законопроект за Българска автомобилна камара. „ И нашето искане е този законопроект да бъде изтеглен. Ще продължим да протестираме, до момента в който настояванията ни не бъдат изпълнени. Няма по какъв начин да отстъпим от позицията си, тъй като това, което се случва, е неприемливо, скандално, противоконституционно, срещу демокрацията в нашата страна, тъй че ще отстоим позицията си, до момента в който законопроектът не бъде отдръпнат “, изясни тя.
Цветилена СИМЕОНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР