София. За пръв път УЕФА подписа партньорство с компания за

...
София. За пръв път УЕФА подписа партньорство с компания за
Коментари Харесай

УЕФА си партнира за пръв път с компания за спортни залози, която функционира и в България

София. За пръв път УЕФА подписа партньорство с компания за спортни залози, която действа и в България. bwin стана формален сътрудник както на УЕФА Лига Европа, по този начин и на новосформираната УЕФА Лига на конференциите за идващите три сезона. По този метод компанията утвърждава позицията си на международен водач в региона на виновните спортни залагания и дружно с това подсигурява наличие на контролираните пазари за залагания по целия свят. Това оповестиха от Interimage.

Ключов детайл от партньорството сред УЕФА и bwin ще бъде взаимното обмисляне на начинания за поощряване на виновен метод към спортните
залагания и поддържане на честността в спорта. За да означи сполучливото съдействие, bwin започва нов профилиран уеб страница betresponsibly.info за да разпространява инструментите, които дава в помощ на спортните почитатели, с цел да запазят те цялостен надзор върху залаганията си. Другата упоритост на компанията е да промотира самодейностите за безвредни и виновни залози.

Официално оповестеното партньорство е доказателство за уговорката на компанията-майка Entain plc и bwin да поддържат както футбола, по този начин и виновните
залагания по целия свят. Общо 216 тима от 55 страни вземат участие в тези две водещи в европейския футбол надпревари. 64 тима ще бъдат в конкуренцията от груповата фаза нататък, когато партньорството ще влезе в действие и марката bwin ще поеме своя ангажимент към УЕФА като формален сътрудник в спортните залагания. Мачовете от шампионатите ще се излъчват по целия свят.

Правата за спонсорството също плануват потреблението на наличие и фрагменти от двете надпревари на личните платформи на bwin, които наред с достъпа до билети за шампионатите ще обезпечат невероятни прекарвания и занимания за спортните почитатели.

„ Гордеем се, че сме формален сътрудник на УЕФА Лига Европа и УЕФА Лига на конференциите дружно с други огромни интернационалните марки. Партньорството ще даде голям брой вълнуващи благоприятни условия за възстановяване на предложенията към потребителите, създавайки нови и неповторими прекарвания и наличие. То също дава на bwin страхотна платформа за постигане до почитателите на контролираните пазари на спортни
залагания по целия свят и акцентира комбинацията от най-хубав артикул и най-отговорна среда за залагане, която предлагаме ”, разяснява Стефан Хайлман, ръководещ шеф на Entain Digital Europe.

„ Радваме се, че успяхме да притеглим bwin като първия формален сътрудник за спортни
залози в нашите шампионати. Като бранд в контакт с почитателите и тяхната пристрастеност към футбола и с клубовете в цяла Европа, bwin отлично се вписва в нашата визия за сътрудник. Сътрудничеството ни с bwin разрешава на УЕФА да се ангажира по-открито със бранша на спортните залагания, като дава по-голям достъп до пазарна информация и поддръжка както от позиция на спортната честност, по този начин и от комерсиална позиция. bwin е международен водач в региона на виновните спортни залагания с богата и дългогодишна традиция на партньорство във футбола, като поддържа клубове, федерации и шампионати по целия свят. Огромният им опит в региона на спонсорските действия ще бъде скъп принос и за двата шампионата “, съобщи Гай-Лоран Епщайн, маркетинг шеф на УЕФА.

Entain и bwin от дълго време поддържат интернационалния футбол. В Германия bwin стана първият частен снабдител на
залагания и формален сътрудник за спортни залагания на Германската футболна асоциация Deutscher Fußball Bund (DFB) през януари 2019 година Това включва рекламно партньорство с Купата на DFB, а също и с националните тимове до 31 декември 2022 година, както и с женската Бундеслига до лятото 2022 година и с 3-та немска лига, за която през 2019 година договорът на bwin като главен сътрудник беше продължен до края на юни 2022 година В Германия bwin е спонсор на Борусия Дортмунд, ФК Кьолн, ФК Унион Берлин, Динамо Дрезден и ФК Санкт Паули.

В Португалия, откакто спонсорира шампионата от 2006 до 2008 година, bwin подписа контракт като спонсор на името на Португалската лига през сегашния сезон и от този момент тя се назовава bwin Португалска лига. В Белгия bwin има спонсорско съглашение като формален сътрудник за спортни
залагания на Jupiler Pro League.

Тези футболни спонсорства се допълват и от присъединяване на bwin в гръцкия баскетбол като спонсор на популярния баскетболен клуб Олимпиакос Пирея и като формален народен спонсор на баскетбола в Евролигата.

Видеоклип с подробни изказвания за новото партньорство от Стефан Хайлман и Гай-Лоран Епщайн е наличен на

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР